Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebukás veszélye? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Kaptak már el maszturbálás, szex közben,esetleg úgy hogy meztelen voltál? Te valakit hasonló szituációban?2017. dec. 29. 19:14
2/5 anonim válasza:
Igen és iszonyatosan, borzalmasan kellemetlen volt. Nagyon fiatal voltam, szerintem tudat alatt a mai napig nem hevertem ki.
3/5 anonim válasza:
Kettes vagyok, valami miatt nagyon vonzó mindenki számára az esetem és részleteket akar tudni. Ne haragudjatok, nem fogom elmondani. Több mint 10 éve történt, de nem akarok róla beszélni és nem is fogok, se privátba, se itt. Legyen elég annyi, hogy nagyon kellemetlen volt, úgy viselkedtek velem mintha lopáson kaptak volna. Nem tudtam normálisan feldolgozni, csak "elfelejteni". Bocs, nem írok többet róla.
4/5 anonim válasza:
Igen, buktam le. Uszodában, a víz alá.
5/5 anonim válasza:
Engem maszturbálás közben sajnos igen. Iszonyú kínos volt és nem csak azért, mert meztelenül voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!