Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy elhanyagolt családanya hogy ismerkedhet meg valakivel a lebukás veszélye nélkül?
Először is kérem, kamaszok, és szentek, ítélkezők kíméljenek! Olyanok válaszát várom, akik előtt ismert a probléma!
Tehát: adott egy középkorú családanya/háziasszony. A férjét szereti, a házasságát nem akarja felrúgni. De szüksége van valami másra.
Hogyan ismerkedhet? Partnerkereső oldalakon soha nem tudni, kibe botlik bele az ember.
Az utcán nem mehet oda mindenkihez, hogy "bocs, nem akarsz a szeretők lenni?". Munkahelyen meg... Rögtön indulna a pletyka.
A bizalom maximálisan fontos.
Milyen lehetőségek vannak ilyenkor diszkrét ismerkedésre?
Jah, és privát okát sem várok, a világ végén lakom, és nem arról szól a dolog, hogy mindegy, kivel... :D
A legegyszerűbb, de tényleg. Főleg jogy nő vagy.
Csináld űgy, ahogy a férfiak szokták. Regisztrálj néhány társkeresőre, természetesen egy (jól hangzó) álnéven. Szerezz egy külön kütyüt, amit csak te használsz, a férjed lehetőleg nem is tud róla. A profiljaidon egyértelműen fogalmazz:
Mik a szexuális igényeid. Mit vársz el a jelentkezőktől. Kik NE jelentkezzenek egyáltalán. Hol laksz, és milyen messze, milyen gyakran vagy hajlandó utazni.
Rendszeresen, ha lehet akkor naponta nézd át, kik írnak neked. Ne bátortalanítson el a sok aberrált idióta, akik a titkos név biztonságában nyiltan vállalják a perverzióikat is, -- hidd el, sokan vannak akkor is amikor nem vállalják névvel arccal. Sőt, ha neked is vannak ki nem élt titkos vágyaid, nyilván nem kel mindenkire ráhányni, de ha egy értelmes partner akad, ne habozz felvállalni te sem. (Jobb oldalakon szexuális érdeklődést is be lehet jelölni, van mondjuk 10-12 kategoria, fetisek, irányultságok, és erre még szűrni is lehet a felhasználókat...)
#32: köszönöm, ezen túl vagyok. Alap: nőként hiába írod bele, kik NE keressenek, megkeresnek.
És hiába írod meg, hogy bocs, de nem egymást keressük, kiakad, és lehord mindennek, mert mi az, hogy nem fekszel le mindenkivel, hiszen ezért regisztráltál be!
Húspiac. Senkit nem érdekel, milyen ember vagy, csak mekkora a melléd, és engeded-e popsiba? Köszönöm, ebből nem kérek!
Aztán van, aki normálisnak tűnik, aztán a tervezett randi előtt felszívódik. Mert voltaképpen nem is keres senkit, elég neki a tudat, hogy lenne rá jelentkező.
Na meg a legtöbbje csak 1-2 alkalomra keres.
És sajnos ez a többség. Alapból távol vagyok Budapesttől, a környékről nem sokan. Akad pár normális ember, de azokról vagy kiderült, hogy élőben nem jönnek be, vagy én nem jöttem be nekik. De olyan is akadt, akivel egyszerűen nem tudtuk a szabadidőnket összeegyeztetni.
Másfél évig voltam aktívan fenn, minden levélre válaszoltam. Eredménytelenül.
<< nőként hiába írod bele, kik NE keressenek, megkeresnek. >>
Az nem baj, a kerítés sem azért van mert képtelenség átugrani, hanem hogy világos legyen annak, aki idegen helyen jár: nem eltévedt, direkt hUlye.
<< Senkit nem érdekel, milyen ember vagy, csak mekkora a melléd, és engeded-e popsiba? Köszönöm, ebből nem kérek! >>
Most akkor új férjet akarsz, szabadidő-, társalkodó partnert, stb ahol számít hogy milyen ember vagy, (ez esetben vegyél egy kutyát inkább) vagy pedig szexet? El kellene döntened, különben nem megy. Ha szűzieskedsz, ne csodálkozz, hogy egy-két próbálkozás után lepattintanak.
Komolyan mondom, és jó szándékkal: Márpedig igenis az (most ebben a helyzetben) a lényeg, és nem más, mint hogy mekkora melled, engeded-e popsiba, arra izgulsz-e ha elfenekelnek, szereted-e orálisan, sikítva élvezel-e, van-e bőrszerkód...
Fogadd el.
<< Aztán van, aki normálisnak tűnik, aztán a tervezett randi előtt felszívódik. Mert voltaképpen nem is keres senkit, >>
Vagy több idő kell neki. Vagy küzd a lelkiismeretével. Vagy bizonytalan hogy tényleg ezt akarja-e. stb stb.... Ha le nem tilt, még levelezhetsz az ilyenekkel, aztán az idő megoldja.
<< Alapból távol vagyok Budapesttől, a környékről nem sokan. >>
Gondoltam. Ez esetben jobb ha elfogadod azt is, hogy minimum távolságot feleztek és utazni kell sokat. Kell valami fedősztori, hogy milyen üzleti ügyekben jársz el, vagy egy új hobby. amit csak egy távolabbi városban lehet űzni...
<< Akad pár normális ember, de azokról vagy kiderült, hogy élőben nem jönnek be, vagy én nem jöttem be nekik. >>
Van egy durva előszűrős játékötletem erre, de ide nem írom ki.... :D
#34: persze, szexet keresek, de nem alkalmit. És nem mindegy, kivel...
Félúton nem megoldás, az a szabadidőmbe már nem fér bele.
Az, hogy nem alkalmit, és csak helyben (vagy bejárható közelségben) már elég konkrét.
Viszont az, hogy nem mindegy kivel, nem mond semmit.
Mik a szempontjaid? (Amik szerint nem mindegy.)
Meg azt el kellene felejteni, hogy szexet keresel, olyan formán és intenzitással, ahogy otthon nem kapod meg, -- de közben az a pasi legyen értelmes vitapartner, szórakoztató szabadidőpartner, legyenek ugyanazok a hobbijai mint neked, társaságba lehessen vinni, gavallér legyen, tudjon főzni, szeresse a gyerekeket...
Ha a cél az, hogy szexet akarsz, akkor ennek megfelelő pasi kell. Ha más, akkor másnak megfelelő. Egy titkos szeretőről beszélgetünk, az ég szerelmére, minek tőle MINDENT elvárni??? Döntsd el, hogy mit akarsz, és akkor tényleg csak azt akard.
#37: nem várok el mindent. Nem akarom társaságba vinni, nem érdekel, szereti-e a gyerekeket, főzni se kell tudnia!
De igenis legyen nálam magasabb, ne legyen túl vékony, nézzen ki úgy, hogy szimpatikus legyen, legyen benne valami, ami megfog.
Remélem, az, hogy ne lógjon a kapanyél a szájából, nem túl nagy elvárás!
Nem kell, hogy ugyanaz legyen a hobbija, mint az enyém, de nem árt, ha lehet vele beszélgetni.
Ne legyen balfék (és sóher) ahhoz, hogy kivegyen egy szobát, ha nála nem megoldott a hely, főleg, ha felajánlom, hogy fizetem a rám eső részt.
Legyen egészséges a szexualitása, vagy legalábbis az extrém dilijeit ne akarja rám kényszeríteni!
Legyen jó barátságban a szappannal és a fogkefével.
Szex terén: legyenek normális méretei (nem kell extrém, de azért érezzem, hogy bent van), ne két percig tartson egy menet, és az sem árt, ha nem kell állíthatnak a szerszámot.
Én nem gondolom, hogy ezek annyira túlzó elvárások lennének (bár sajnos az eddigi tapasztalat azt mutatja, hogy igen).
"Mi az a vilagvége?"
Bakker, Kérdező, véletlenül mi nem futottunk össze tavaly egy élelmiszerboltban és nem mi levelezünk Fb-n is?
Fb-n én írtam neked arról, hogy a világ rossz irányba halad szerintem és felvázoltam három, teljesen szubjektív és naiv "forgatókönyvet" (ami igen negatív, ezt elismerem, de egyik sem világvégéről szól). Ez nem azt jelenti, hogy világvége lesz és mindenki szexeljen, ahogy bír...
Én nem ezt írtam, de így visszaolvasva a privátokat, ha ez is előkerült, valakinek ezt írtad privátba, akkor lehet tudom, ki vagy (nagyon aranyos vagy, de ne essél már kétségbe!).
Én azt írtam komolyan, hogy menj vissza a férjedhez! A 30 éves pasik neked nem megoldás.
# 38.: Kedves Kérdező mik a "normális méretek"?
"legyenek normális méretei" - írtad fent
Mik az extrém méretek?
Kérlek írd le, köszönjük (elég, ha cm-ben leírod, kerülete nem kell, azt sohasem mértem...)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!