Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy elhanyagolt családanya...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy elhanyagolt családanya hogy ismerkedhet meg valakivel a lebukás veszélye nélkül?

Figyelt kérdés

Először is kérem, kamaszok, és szentek, ítélkezők kíméljenek! Olyanok válaszát várom, akik előtt ismert a probléma!

Tehát: adott egy középkorú családanya/háziasszony. A férjét szereti, a házasságát nem akarja felrúgni. De szüksége van valami másra.

Hogyan ismerkedhet? Partnerkereső oldalakon soha nem tudni, kibe botlik bele az ember.

Az utcán nem mehet oda mindenkihez, hogy "bocs, nem akarsz a szeretők lenni?". Munkahelyen meg... Rögtön indulna a pletyka.

A bizalom maximálisan fontos.

Milyen lehetőségek vannak ilyenkor diszkrét ismerkedésre?

Jah, és privát okát sem várok, a világ végén lakom, és nem arról szól a dolog, hogy mindegy, kivel... :D

2018. jan. 13. 17:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:

#39: valakivel összekeversz...

#49: az most és itt nem mindegy?

2018. jan. 16. 18:11
 42/61 A kérdező kommentje:
Az utolsó természetesen a 40-esnek szólt.
2018. jan. 16. 18:14
 43/61 anonim ***** válasza:
51%

# 41.: Nincs is # 49. komment!

És nem, nem mindegy, mivel te írtad, hogy neked normális méretekre van szükséged.

Mik szerinted a normális méretek?

Cm-ben adj meg egy intervallumot! Köszönjük!

(Miért kapcsolódik a gépem a pestisracok.hu-hoz itt válaszelküldés közben?)

2018. jan. 16. 18:27
 44/61 A kérdező kommentje:

#43: helyes ígértem, miután észrevettem, hogy elütöttem.

Hogy mik a normális méretek? Tényleg nem mindegy? De legyen... Bár tudom, itt mindenkinek 20 cm, ilyen elvárásaim nincsenek.

Hosszra 16 legalább, vastagságra meg olyan 4-4,5...

Jöhetsz nekem azzal, hogy az átlag... stb. Nem statisztika alapján élvezem a szexet.

2018. jan. 16. 18:32
 45/61 A kérdező kommentje:

* helyes ígértem = helyesbítettem

A telefonom néha önállósítja magát, és későn veszem észre.

2018. jan. 16. 18:36
 46/61 anonim ***** válasza:
100%

# 44.: Értem, 16 cm legalább (azaz ekkora, vagy inkább nagyobb), zömünknek ekkora egyébként NINCS, szerintem kicsit túl sokat vársz el. Ehhez akarod, hogy "nem árt, ha lehet vele beszélgetni" és ne legyen bunkó, azaz "ne lógjon a kapanyél a szájából" és még valami fogjon is meg benne.

Plusz vállalja, hogy szerető...

Egy kérdésemre, nem válaszoltál, ha zavar a csúnya beszéd, miért nem zavar az, hogy magadat "MILF"-nek hívod (kulcsszónak beírtad)?

MILF = "mother I'd like to f**k".

Gondolom tudod, mit jelent az angolban f betűs szó, ami a magyarban b betűs.

2018. jan. 16. 19:04
 47/61 A kérdező kommentje:
#46: gondold át, mi a kulcsszavak lényege... :)
2018. jan. 16. 19:06
 48/61 anonim válasza:
37%
Ugyan már szerintem nem nagyon az elvárások, én legutóbb egy orvostanhallgató csajszival voltam szexkapcsolatban, viszont amikor már mindenképp azt szerette volna, hogy nála aludjak vagy napokig legyünk együtt akkor sajnos be kellett fejeznünk.
2018. jan. 16. 19:12
 49/61 anonim ***** válasza:
73%

# 47.: Mint a Piroska és a Farkasban, hogy megtaláljanak...

OK, de ha pl. én, mint egyedülálló férfi társkereső hirdetést adok fel, a kulcsszavak közé, valamiért sohasem írom be, hogy "liliomtipró"... Nem is tudom, miért, esetleg, még félreértik...

2018. jan. 17. 22:55
 50/61 anonim ***** válasza:
57%
Nehéz dolog az biztos.Én csináltam ilyeneket.Nem buktam le soha.48/F
2018. jan. 24. 20:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!