Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondhatnam el neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondhatnam el neki?

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy a barátommal tök jól megértjük egymást. Viszont az ágyban már annyira nem minden oké. Az elején még nm volt olyan nagy gond, hogy mekkora van neki de mostanában el kezdett zavarni, hogy nem igazán tud kielégíteni. Ezt hogy mondhatnam el neki úgy, hogy ne sértsem meg?
2018. jan. 9. 00:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Mekkora neki kb?
2018. jan. 9. 00:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha kifejezetten ezért nem élvezed, mert kicsi neki, akkor sajnálom, de ezt sehogy sem tudod úgy tálalni, hogy ne legyen sértő... :/
2018. jan. 9. 00:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem ez a fő ok bár részben ez is, csak sajnálom meg mondani, nm akarom még bántani
2018. jan. 9. 00:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Na tessék figyelni akik itt panaszkodnak a kis pénisz miatt van barátnője aki nem szeretné megbántani nekem nincs barátnőm nem is voltt pedig nem a legvékonyabb ugyhogy #@&& nektek
2018. jan. 9. 00:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem zavart a mérete de most elkezdett zavarni akkor ez később egyre fokozódni fog.

Nem mondd el neki mert padlóra vágod az önbizalmát. Ha nayyira nem jó akkor zsakíts vele vagy próbáld meg elfogadni olyannak mailyen a méret kérdést ne feszegesd. Vannak nők akiknek pont jó lenne az a méret, de ezek szerint te nem közéjük tartozol.

A méret kérdés amúgy is relatív: volt barátnőm akinek sok voltam, de olyan is volt akinek izagtás nélkül a négy ujjam lazán becsúszott, na ott csak harangoztam és nem éreztem semmit.

2018. jan. 9. 01:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy az elején még elég volt, most meg már nem. Hogy van ez?
2018. jan. 9. 06:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt vagy elfogadod és megpróbálsz az élvezetre koncentrálni, és hogy hogyan lehet jobb ( mert tuti, hogy lehet), vagy keresel mást...azt nem javaslom, hogy mond el neki, hogy " bocs, de kicsi a farkad".
2018. jan. 9. 08:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha az elején jó volt akkor nem a mérettel van probléma...vagy összement neki?
2018. jan. 10. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!