Véletlen rendeltem egy parfümöt az Avon.hu-ról, mert nem volt egyértelmű, azt hittem házhozszállítás van. Hogy mondhatnám vissza?
Figyelt kérdés
Ez szombat este volt. Akkkr azonnal írtam a Tanácsadó nőnek, akihez beosztottak. Semmi válasz még mindig.
Azóta folyamatosan küldik az e-mailt, hogy rendelése rögzítésre került, majd elfogadásra, ma pedig megrendelésre.
Az Avon oldalon semmi elérhetőség sincs. A Tanácsadós nő sokadig megkeresésre sem reagál. Egyértelműen leírtam, hogy véletlen rendeltem szeretném visszamondani.
Ha nagyon muszáj megveszem, de nem örülök.
2017. dec. 11. 10:17
1/3 anonim válasza:
Akkor most az a baj, hogy nem kell a parfüm vagy kiderült, hogy nem viszik házhoz és neked kéne elmenni érte?
(Bocs, tényleg nem derül ki a kérdésből)
2/3 A kérdező kommentje:
Is-is.
Nem kell a parfüm, véletlen mentem rá, hogy megrendelem.
2017. dec. 11. 20:16
3/3 anonim válasza:
Hogy lehet véletlen megrendelni?
Adatokat kell megadni stb....
Amúgy egyszerűen nem mész érte....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!