Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha a legjobb barátom volt barátnőjével jöttem össze, de a haverom még nem tud róla és nem tudom hogy mondhatnám el neki?
Miért látsz összefüggést?
Ez kettő külön kapcsolat. Barátságotokban csak ti ketten szerepeltek, ahogyan csaj és közted lévő kapcsolatban is csak 2 darab elme van.
Pontosan mi volt a problémájuk ? Hogy segítettél a spanodnak ? Mit mondtál ?
31/f
Ugye tudod, hogy 90%, hogy majd ugyan úgy fogsz szopni, mint a barátod ?
31/f
Nem, te csak önsorsrontó vagy.
31/f
Nem feltétlenül. Attól, hogy a legjobb haverjával nem passzoltak, a kérdezővel még lehet.. Gondolom nem teljesen ugyanolyan személyiségük van..
Van kivel jól kijövünk barátként, de a kapcsolat már nem menne, van ami a barátjának nem fért bele, vagy gond, neki meg pl nem gond, mert mondjuk hasonlóbbak a nézetei mint a lánynak.
Jól néznénk ki, ha ezentúl senkivel nem járnánk, akit dobtak már egyszer, vagy nem működött valakivel. A szakítás nem (mindig) azt jelenti, hogy gond van az adott emberrel, hanem egyszerűen NEKIK nem sikerült és ennyi.
Válaszolva is:
ha még érzelmileg érintett a dologban és nincs teljesen túl a szakításon, akkor pipa lesz rád is..
Nem tudom, mennyi idő telt el de egy pár hónapot mindenképp várnék.
Sőt talán pár hónap együttjárás előtt nem is mondanám el neki talán, mert simán lehet az is, hogy nem olyan lesz a csaj, mint gondolod és hamarabb szétmentek..
Tehát én valószínűleg a helyedben akkor mondanám csak el, ha már biztosan tudom, hogy komolyat akarok a lánytól és működőképesnek tűnik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!