Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vallásos, visszafogott fiúk mennyire gondolnak szexre?
Figyelt kérdés
Főleg azok, akik házasságig önmegtartóztató életet élnek, de emellett van barátnőjük. Biztosan titeket is izgat a barátnőtök látványa, mit kezdtek az ilyen helyzettel? Önkielégítéssel szoktátok megoldani? És az éjszakai magömlés? Lehet a vágyakat elfojtani?
Tudom, hogy mindenki más és más, de átfogó és személyes tapasztalatok is érdekelnének!
2018. jan. 7. 23:07
1/7 anonim válasza:
Tőlem sajnos emiatt vált meg a közösség,ahová tartoztam..
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2018. jan. 7. 23:11
3/7 anonim válasza:
#1, és ez bánt téged? Ez egy katolikus közösség volt, netán egy papnevelde? Megnősültél azóta?
4/7 anonim válasza:
#1-es vagyok. Erősen furcsa lenne,ha a pedofil, kisfiúkat és apácákat megrontó papok fémjelezte katolikus egyház megválna valamelyik tagjától,csak mert szexuális viszonyt folytat,nemde?:) Egy darabig még biztos,nem nősülök:)
5/7 anonim válasza:
A volt barátom katolikus volt (és még most is az szerintem. 17 volt mikor összejöttünk. 3 év után feküdtünk le, de már előtte is voltak dolgok. Lehet, hogy sokan elítélik vagy bűnösnek tartják de a szerelem már csak ilyen.. Sajnos elsodort minket egymástól az élet. Az élet nem egy film, nem lett happy end. De életem legboldogabb 8 éve volt vele. Soha nem fogom elfelejteni.
6/7 anonim válasza:
Teológus vagy sexmániás és gyarló ez van megpróbálom kordában tartani de tisztában vagyok azzal, hogy az ösztönök és az ehhez kapcsolódó gyönyör még ha csak ideig óráig elégít is ki huhhhhhh de imádom és felejtsük mér el ezt a molesztálós megrontós ostoba szánalmas vádaskodást mint itt is vannak ferde defektes emberek sajnálni kell őket de ők is emberek hibákkal ... amjd a JóIsten megítéli őket azt godolom
7/7 anonim válasza:
Jó látni,mennyi értelem sugárzik napjaink teológus hallgatóiból:) no mindegy..azt el fogja tudni mondani bármelyik misén,hogy "adakozzatok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!