Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az 50-es pasik is gondolnak naponta a szexre?
mi nem gondolunk rá hanem csináljuk is nem ugy mint te aki csak gondol rá
és pont a te korosztályodbelieket d,u.g,juk a 20 éveseket azoknak kell az érett férfi
majd rájössz
üdv egy majdnem 50 es pasi
4-es, köszi, de lány vagyok, 26 éves és azért tettem fel a kérdést, mert egy 50-es pasi nyomul rám...
Érdeklődni szerettem volna, hogy mennyire lehetek a fejében.
Dramatic Pause gyorsan öregszel.Percek alatt 29 évesből 77 lettél, rekord teljesítmény.
Kérdező, gondolnak bizony.A híres Eropolis nevű szexpartnerkeresőn napi szinten látható a kiéhezettségük...vagy dugni akarnak nőkkel, vagy szopni más pasikat, ez utóbbira van a legnagyobb igény ott.
Én 40-es vagyok, de szinte csak a szexen jár az eszem..
Már csak egy lány kellene hozzá...:)
Gondolni gondolok, de sajnos a nyakam többször megmerevedik, mint Az...Csak viagrával megy,arra is rá kell segíteni kézzel, de úgy sem biztos, hogy a végéig kemény maradok.Pl.téged már nem szívesen vállalnálak be, nem tudnék neked eleget teljesíteni.
51/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!