4th of July, Julius negyedike. 1776 ban a 13 kolonia fuggetlenseget deklaralt Angliatol ami az Egyesult allamok megszuletesehez vezetett. Mire gondolnak ezen a napon a GYIK politikai forumahoz naponta hozzaszolok?
Wáó. Mindent nem lát az ember, ha 24/48-ban van. :) Én ugyan a GYIK politikai rovatához 6 hónaponta hozzászóló vagyok, de azt a kérdéssel kapcsolatban elmondhatom, hogy mélységesen hidegen hagy.
Akkor is mélységesen hidegen hagyott, amikor ott éltem, és azóta is. Miért? Mert az az ő dolguk, nem a miénk. Az számukra piros betűs ünnep, nem a világ többi része számára. Nekem az Augusztus 20 is tökéletesen megfelel.
Kicsivel nagyobb erdeklodesre szamitottam tekintve hogy 240 evvel ezelott az elso " Brexit " tortent meg, de mindegy.
Koszonet a valaszokert
3-as vagyok:
Egyébként elfelejtettem leírni ,hogy tavaly az édesapámmal amerikai focin voltam juliús 4.-én (tavaly ,2016). Mivel ő amerikai foci játékos és bíró volt. De magyarországi és szlovákiai csapat játszott.
Kb. köztem és a july 4th között ennyi kapcsolat van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!