Miért van kb naponta hír Vilmos herceg esküvőjéről?
Figyelt kérdés
Még csak nem is első számú trónörökös, mellesleg Európa másik felén van és kb semmi közünk hozzá.Én pl totál lesz@rom, kit érdekel mit csinálnak azok ketten Angliában....2011. febr. 25. 18:58
1/11 anonim válasza:
én se értem. ha már külföldi hírek, akkor az arab forrongásokról kellene több hír.
2/11 anonim válasza:
De másokat talán érdekel..Arról nem is beszélve,hogy amikor esküvő lesz,szinte minden híres ember aki számít ott lesz Londonban..Azért is kapják fel,mert mégiscsak Diana hercegnő legidősebb fia.Én csak azért örülök a lagzinak,mert munkaszüneti nap lesz,és lesz utcabál.
3/11 anonim válasza:
Őszintén én az arab forrongásokat ugyanúgy lesz*rom, ahogy az esküvőt.
De akkor már inkább nézek egy boldog fiatal párt, mint egy megcsonkított holttestet.
4/11 A kérdező kommentje:
Jó oké egyszer mondják be hogy mégis tudjuk (bár nem érzem úgy hogy hülyén halnék meg ha ezt nem tudnám), de az már fárasztó mindennap ezt nézni a híradásokban...Szerintem van bőven még hír amivel értelmesebben kitudnák tölteni az időt...
2011. febr. 25. 19:07
6/11 anonim válasza:
Azért remélem, hogy lesz valami nagy robbantás az esküvőn.
7/11 anonim válasza:
Mert ki kell tölteni a jóhír-kvótát :P
8/11 anonim válasza:
Nekem is elegem van már belőle. Ma már mindenhol az angolok dicsőítése folyik és már nagyon elegem van ebből.
9/11 anonim válasza:
Még mindig jobb ez a hír mint az idióta valóvilág....
10/11 anonim válasza:
Nem tudom, de már a f@szom ki van tőle.
Remélem, minden "magyar" TV csatorna élőben fogja közvetíteni ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!