Naponta 4-5 kérdés Gyurcsányról. Ennyire be vagytok tőle sózva?
Kedves jobbosok! Mivel látom, hogy teljesen úrrá lett rajtatok a félelem, hogy Gyurcsány visszajöhet, barátilag szeretném megnyugtatni piciny keresztény mimózavirág lelketeket: nem fog. A baloldalon sem veszik igazán komolyan - például én sem.
Azért mindenesetre jót röhögök a szánalmas kínlódásotokon, mert egy-két éve még a Fidesz ezeréves királyságát ünnepeltétek, és szerintem abban egyetérthetünk, hogy ettől bő egy év alatt fényévnyire kerültünk :)
"Azért mindenesetre jót röhögök a szánalmas kínlódásotokon"
A villamos alatt fekvő ember mosolya nem mindig őszinte.
Az enyém viszont az. ;)
Hallottam ilyen beszélgetést Fideszesektől:
"Úristen visszajön Gyurcsány,fejbelövöm magam!"
Gyurcsány megérdemli a törődést.
Az országot ugyan szétkúrta, de a Fidesznek meghozta a kétharmadot, ami egyértelműen az ő érdeme.
És igenis szükség van rá ma is, kell, hogy szerepeljen, kell róla beszélni, mert amíg ő szem előtt van, addig a pártja marad ott, hová juttatta.
(Egyébként én bármennyire is kártékonynak tartom Gyurcsányt, sosem gyűlöltem, sokkal inkább szórakoztatónak tartottam, és tartom ma is. Egy igazi ripacs.)
Én élvezem, annyi hülyeséget tud mondani. :)
Visszatért a közéletbe, ezért van róla ennyi kérdés, nem kell ebből messzemenő, és téves következtetéseket levonni.
Ne lepődj meg,ha Orbán holnap reggel bejelentené,hogy az MSZP-sek közül,aki nem kéket szarik az adózik reformját akkor arról lenne 12 kérdés 1 óra alatt.
Inkább azt tartom szomorúnak,hogy el se olvassák az előző kérdéseket ,de felteszik a sajátjukat ami egyezik valamelyik másikkal.
"Naponta 4-5 kérdés Gyurcsányról. Ennyire be vagytok tőle sózva?"
Vannak itt olyan elmebetegek, akik visszasírják. Inkább nekik kéne külön ország ott keleten, mint a cigányoknak. Ott aztán hazudozhatna nekik a nagyvezírük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!