Naponta 4-5 kérdés Gyurcsányról. Ennyire be vagytok tőle sózva?
Kedves jobbosok! Mivel látom, hogy teljesen úrrá lett rajtatok a félelem, hogy Gyurcsány visszajöhet, barátilag szeretném megnyugtatni piciny keresztény mimózavirág lelketeket: nem fog. A baloldalon sem veszik igazán komolyan - például én sem.
Azért mindenesetre jót röhögök a szánalmas kínlódásotokon, mert egy-két éve még a Fidesz ezeréves királyságát ünnepeltétek, és szerintem abban egyetérthetünk, hogy ettől bő egy év alatt fényévnyire kerültünk :)
A jó jobbos nem fél semmitől.
Ha vissza is jön Gyurcsány amit kétlek, valamibe meg kell hali. :D
pontosítás:
valamibe meg kell halni! :D
Nem vagyok jobbos, de mivel vissza akar térni a hatalomba, így talán érthető ha vannak róla is kérdések nem?
Én meg néha jót röhögök rajtad, hogy még mindig azok mögé állsz be, akik tönkretették a baloldalt.
"Én meg néha jót röhögök rajtad, hogy még mindig azok mögé állsz be, akik tönkretették a baloldalt."
Már a legelején is írtam, hogy nem veszem komolyan Gyurcsányt. Érdemes lenne megtanulni olvasni. A baloldalra legalább nem jellemző az a kritika nélküli, szolgalelkű vezérkultusz, mint ami a jobbosoknál van: Orbán mondhat bármit, sőt még aznap ugyanannak az ellenkezőjét is, mindig tapsvihar és üdvrivalgás fogadja...
14:43
te most ugye poénkodsz? :D Az ősproli nyugdíjas nénik gyakorlatilag istenítik fletókát.
http://www.youtube.com/watch?v=JxeiYZbFTC8
Ez vicc :D
"mondhat bármit, sőt még aznap ugyanannak az ellenkezőjét is, mindig tapsvihar és üdvrivalgás fogadja..."
ez az MSZP-ben is így van, max. a nevek változnak...
Amúgy hiába írogatod, hogy nem veszed komolyan, attól még egy csomó kérdésben védted őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!