Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szijjártó Péter vajon hány...

Szijjártó Péter vajon hány órát gyakorol naponta, hogy hanghordozása és beszédstílusa megtévesztően hasonlítson Orbán Viktoréra?

Figyelt kérdés
Ha rádióban hallom, mindig feltűnik, hogy kínosan akar hasonlítani valakire. Nem hinném, hogy gyárilag így szerelték volna.
2011. ápr. 3. 15:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Gyakorolnia kell,hogy hosszú legyen a nyelve és elérjen Orbán s*ggéig.
2011. ápr. 3. 15:20
 2/12 anonim ***** válasza:
14%

Hehe XD

Szerintem a füleddel van baj XD

2011. ápr. 3. 15:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A múltkor a konyhából hallgattam a híradót és azt hittem Viktor beszél, pedig petike volt.:)

Szerintem ezeknek a fideszeseknek kommunikációs tréningen tanítják ezt. Nem csak Petike, hanem az az Ágh gyerek , meg még egy ilyen újhullámos is totál ugyanúgy beszél.

2011. ápr. 3. 17:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakiért rajongsz olyanná válsz mint ő!
2011. ápr. 3. 17:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó kérdés, tetszik. "Hány órát gyakorol naponta" - ezen hangosan felnevettem, amikor magam elé képzeltem :-)
2011. ápr. 3. 18:26
 6/12 anonim válasza:
100%
Nem tudom e beszédet mennyit gyakorolja, de most azt írják róla a neten hogy meleg.
2011. ápr. 3. 19:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

az első jó választ adott:)

amúgy kb, úgy vehet órákat mint György király a király beszédében,felveszi Orbán beszédeit diktafonra és azt utánozza nap mint nap,mellesleg több fideszes is elég hasonló stílusban beszél mint orbán

2011. ápr. 4. 00:09
 8/12 anonim ***** válasza:

1,5-2 órát

Tőle tudom

2011. ápr. 5. 13:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a kommunikációs trénere az összesnek :)
2011. ápr. 11. 14:55
 10/12 Vree ***** válasza:
Nézem a hír TV-n ma reggel, valami kísérteties. Ugyanazok a gesztusok, ugyanaz a görnyedt tartás, ugyanaz a bólogatás, ugyanaz a rekedtes hang, aggodalmas szemöldök és lusta félmosoly, valami embertelen xD Szerintetek tudatosan csinálja vagy már észre sem veszi?
2012. máj. 25. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!