Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon visszafogott a párom, akkor hogy indíthatnám őt be jobban?
Figyelt kérdés
Három éve járunk,már jegyben vagyunk. Ő egy elég komoly és vallásos férfi. Szeret szexelni, de úgy érzem én jobban szeretek és nagyon izgatnának új dolgok is. A szerepjáték meg az anál egyikünket se izgatja. Valami ötlet?
21l
2017. aug. 31. 17:47
2/9 anonim válasza:
A kommunikáció mindig hatásos. Vesd fel az ötleteidet. Lehet, hogy lesz, ami nem tetszik neki, de lehet olyan is, ami igen. Egy próbát megér. Nincs veszítenivalód.
5/9 anonim válasza:
Cseréld le egy magasabb tesztoszteronszinttel rendelkező megrakós alfahímre. Ha az alacsony tesztó szintre a valláskárosodás is rádob egy lapáttal, akkor az olyan kombináció ami nehezen feloldható.
6/9 anonim válasza:
Ötös! Az alacsony tesztoszteronszint és a vallásosság nincs közvetlen összefüggésben. 14-19 évesen nekem állandóan állt a f@*szom. Mégis vallásos lettem, mert vallásos gimbe jártam. Sajnos tényleg nem kellett volna, valláskárosodott lettem. Pedig amúgy azt hiszem alapvetően biszex vagyok.
7/9 anonim válasza:
Az hogy valaki visszafogott, nem feltétlenül okozza az alacsony tesztoszteronszint, ugyanis a visszafogottságnak pszichológia okai is lehetnek.
8/9 anonim válasza:
Nekem qrva magas a tesztom, mégis hárítom a lányokat. Hódítsanak meg ésszel, ne szexelni akarjanak.
9/9 Lemon Tea válasza:
Vannak ferfiak akik termeszetuktol fogva kevesebbszer igenylik az egyuttletet (mint nők) Ezt nem lehet csak ugy csavarhuzoval kalapacssal v gyogyszerekkel kezelni.. ha ossze akarod kotni az eletedet vele hat el kell fogadni annak amilyen. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!