Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogott, szolid lányok, akik az ágyban merészek és bevállalósok. Nálatok ez tudatos?
Figyelt kérdés
Direkt mutatjátok a világ felé, hogy szendék vagytok? Mi az oka, hogy az ágyban vadak és merészek vagytok, de a magánéletben nem?2017. dec. 12. 21:39
2/11 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán ilyenek vagyunk. Talán azért mert otthon kiélhetjük a vágyainkat ott nem lát senki.
4/11 anonim válasza:
Nem.
De igazából senkinek semmi köze hozzá jogy mekkora szajha vagyok az ágyban.
Ha ezt mutatnám a világ felè jogy mekkora ribizli vagyok nem lennél Kívánatos nem lennèk érdekes .
Tóth Gabi egyik számában is benne van egy Nőnek Okosnak,Szépnek,Szajhának kell lenni.
És itt arra gondol hogy az ágyban legyél egy ribizli nem a Való Életben.
23N
5/11 anonim válasza:
Szerintem mindegyikünk ilyen az ágyban, ha lehet kivel.
7/11 anonim válasza:
Minden attol függ, h a parter mit hoz ki a nöböl.
9/11 anonim válasza:
Érdekes kérdés,...
Hát kibôl mit vállt ki...
16l
10/11 anonim válasza:
Tobb onbizalmam van a parom elott az agyban, amikor mar feloldodtam. Ha egy idegennel kellene szexeljek total szolid lennek es nem mernek magam lenni, nyilvan ezt hivjak onbizalomhianynak, ami megfelelo kapcsolatban mar nincs es latja a masik oldalamat.:) Az mar mas kerdes, hogy ilyenkor mar a kapcsolatban sem vagyok szolid es kiallok magamert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!