Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok/hölgyek, akik a hétköznapi életbe, visszafogott, szerény, kis nyuszi ember képét mutatják, de az ágyban egy igazi vadmacskák?
Biztos vannak,mint a forró rágógumiban:)
Kis visszafogott zongoratanárnő,de ha megfogod a lába között b-szik,mint a nyúl:D
Én pont ilyen vagyok. Amíg szingli voltam három különböző szexpartnerem volt és mindenki azzal szivatott a környezetemben, hogy milyen kis szerencsétlen vagyok és újra szűz leszek mire pasihoz jutok. Nyilván nem ezekkel a szavakkal, de mindig ezzel cukkoltak. Én meg mindig csak nevettem, mintha zavarba hoznának.
Barátommal mikor még csak randiztunk, olyan szinten zavarban voltam folyton, hogy hozzáérni sem mertem. Elpirultam tőle, és hebegtem habogtam. Egyébként meg konkrétan alig van dolog, amit ne vállalnék be szex közben. Azt mondta, ezen meglepődött ő is, de azért örül. A nemi életünk teljesen jó l.
A külső egy dolog, egyik nő se szeret ribinek tűnni.
A kis visszafogott szerény kislány, ha répát érez a combjai között (amiről mindig álmodozott), olyankor a punkija jelet küld az agyába "itt a lehetőség, amikor magad adhatod, most igazán kihozhatod magadból, aki benned lakozik".
Ilyenkor a csajszi feje fordul egyet a nyaka körül 360 fokot, és a démon végre megkapja amire várt: a férfi lelkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!