Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már szexuális kapcsolatod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már szexuális kapcsolatod az anyósoddal?

Figyelt kérdés
Ugye a fiatal anyosókra gondolok, én csak 18 vagyok de meghúznám a barátnőm anyját. Ti voltatok már anyósotokkal?
2018. jan. 5. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

K.gusztustalan vagy.

Nem azért mert meghúznál egy jó nőt,hanem azért mert a barátnőd anyjára másznál rá.

Mégis mit képzelsz te magadról?

Szét.asnál egy anya-lánya kapcsolatot?

2018. jan. 5. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Nem akarja meghúzni,csak azt gondolja,hogy most,hogy végre elvesztette a szüzességét,ő a jani.

Menő vagy,de komolyan..

2018. jan. 5. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Aktuális nálam is. Csak én előszőr az anyát ismerem és utána lányát. Nem is tudtam ,hogy van egymáshoz “közük”. Meglepődtem…!!!
2018. jan. 5. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
85%
Adj neki te állat :)
2018. jan. 5. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
91%
igen, idegileg felb*szott már párszor!
2018. jan. 5. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!