Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek, hogy barátság extrákból tartós kapcsolatod lett?
Ha igen, hány éves korotokban ?
Hány évesek vagytok most ?
Ha nem történt, szeretnétek ilyet ? :)
Igen tortent amikor 18 voltam es a legjobb baratom 17 a mai napug egyutt vagyunk
23/L
Hát pedig működhet, működik :-)
Nekem volt is ilyen és van most is.
Én 57F, a lány 22.
Külföldön dolgozik, tudom mit csinál (nem prosti) 8-900e/hó, és ha két hét után hazajön egy hétre, az első dolga hogy rámmászik :-), ja és atomszép NŐ.
Nem szexbomba-műanyagcicababa-gigatetkós-iphonepartylady, csak egyszerűen nagyonvékony természetesen szép NŐ.
Hogy miért rám mászik ?
Mert nem akarom gúzsba kötni, tulajdonolni, nem féltékenykedek, nem kérem számon, mikor kivel chatel, Messenger-Viberezik, nem kostólgatom FB-on stb stb.
Mert meghallgatom minden búját-baját-örömét. Őszintén kérdez kedvesen-normálisan, ha valamit nem tud. Én meg őszintén válaszolok.
Jaaa, és mert nagyon jó velem az ágyban.
Hogy miért ?
Mert nem smirglizem a mozdulataimmal, hanem cirógatom hasrafekve a nyakát-hátát-popsiját.
Kényeztetem nagyon soákig franciázok (zunk), 69-ezünk és ő közben 2-3x el is élvez tőle. És már el is telt 1 óra. Aztán KV-cigiszünet és folytatjuk egy ujabb körrel és a csodaszép atomszűk p.. uncijával kaján mosolyok közepette öt perc alatt kifacsar. Aztán én újból elnyalogatom őt még két orgazmusig kb.
És egy egy ilyen 2-3 órás action után egy dolgot tud mondani : bármit hoz neki az élet, egy biztos, jó neki, mert nagyon magasra tettem a nála lécet.
Vagyis eddig bármilyen "hozzávaló" pasival összejött, (tudtam róluk) azok kevesek voltak. Két hét után repültek.
Miért is ?
Mert el akarták azonnal venni feleségül-rátelepedtek és az írásom elején levő hibákat hozták.
Ja, mi 3 éve vagyunk egymásnak. Nem definiáljuk a kapcsolatunkat (járunk-szexkapcsolat-együttéljünk ? stb), csak élvezzük egymást és a tudatot hogy vagyunk.
És ha most valaki lekostól bárminemű hülyeséggel, le...szrom, mert én leírtam a frankót és én élvezem-vagyok benne.
De bárminemű jótanáccsal szívesen segítek önzetlenül bármelyikőtöknek.
37 voltam, a no 35. Aztan ket.ev utan osszekoltoztunk, ha mar szexelunk gyakran. Ez ot eve volt, most is egyutt elunk.
Most egy huszoneves csajt is dugok idonkent mert kell a frissites.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!