Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan kapcsolatod, amelyikben többször elégítetted ki magad, mint szexeltél?
Figyelt kérdés
Én most ilyen kapcsolatban vagyok, Szex kb. 2 hetente van egyszer, magamnak pedig minden nap csinálom.
Normális ez így? Más is így van a kapcsolatban?
28F
2017. nov. 5. 17:36
1/13 anonim válasza:
igen, de ez távkapcs volt
aztán meg egy önző szűz csajjal voltam aki az is maradt :D ő elvárta, hogy elmenjen, de velem nem törődött :D
annyit is ért az a lány
2/13 A kérdező kommentje:
Nem távkapcsolatra gondoltam.
2017. nov. 5. 17:40
3/13 anonim válasza:
Kéthetente szex? Házasok vagytok? Van gyerek?
Ha mindkettőre ‘nem’ a válasz, akkor szerintem ideje lenne dobbantanod...
4/13 anonim válasza:
Igen amióta gyerek van 5éve 1-2havi 1szex, én meg 2-3naponta masztizom... 40f
5/13 A kérdező kommentje:
Huszonévesek vagyunk és heti 4-5x találkozunk, de már nagyon ki vagyok ettől.
2017. nov. 5. 17:53
6/13 anonim válasza:
A házasságom pont ilyen. Én minden nap tudnám csinálni, de nyilván dolgozunk mindketten, sokszor fáradtak vagyunk, gyerekünk is van, így megértem, hogy nem lehet minden nap. De heti 1, max. 2 alkalom van, ami számomra kevés, így megoldom magamnak, heti többször is.
30N
7/13 A kérdező kommentje:
Mi is dolgozunk, de nehogy le legyen már 20 percünk szexelni. Számomra ez csak kifogás.
2017. nov. 5. 17:57
9/13 anonim válasza:
20 perc elojatekkal, mindennel egyutt? Nekem meg ez lenne keves:/
10/13 A kérdező kommentje:
Most csak mondtam egy számot, lehet 1 óra is. Teljesen mindegy, ha ki akar elégülni az ember, akkor 10 perc is elég.
2017. nov. 5. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!