Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az normális, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, hogy a nő általában többször megy el szex közben, mint a férfi?

Figyelt kérdés

2017. okt. 18. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen én 3-szor 4-szer elmegyek, mire a barátom egyszer
2017. okt. 18. 16:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális
2017. okt. 18. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Minden embernel ez is mas. Van akinek megy tobbszor van akinek nem :D ez egyaltalan nem problema. :)

18L

2017. okt. 18. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:

A kérdésedből nem világos számomra, hogy miért tetted föl. Igazságtalannak tartod? Vagy meglepődtél rajta?

Egyébként a sorozatélvezős nőknek is szokott olyan intenzív orgazmusuk lenni, ami után nem vágynak többre. A hangulatuktól, meg a fene tudja, mitől függ.

2017. okt. 18. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Tök normális nálam van hogy 6-7 szer elmennek a csajok és imádom nézni szerintem a legszebb dolog 🤗
2017. okt. 18. 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Az joóó
2017. okt. 18. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen oke hogy a lany tobbszor elelvez egy aktus alatt. Ha kivanom akkor meg szajjal megcsinal parszor :)
2017. okt. 18. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!