Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan kapcsolatod,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan kapcsolatod, amelyikben többször elégítetted ki magad, mint szexeltél?

Figyelt kérdés

Én most ilyen kapcsolatban vagyok, Szex kb. 2 hetente van egyszer, magamnak pedig minden nap csinálom.

Normális ez így? Más is így van a kapcsolatban?

28F

2017. nov. 5. 17:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ugyanez itt is, csak pár évvel fiatalabbak vagyunk. Persze ki lenne akadva, ha tudná, hogy szoktam magamnak is csinálni. Soha sem kezdeményez, persze általában én szoktam, de akkor éppen nem jó. Mindig ígéri, hogy változtatni fog, de sehol semmi. Ez van.
2017. nov. 5. 18:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem a mostani
2017. nov. 5. 18:59
 13/13 anonim ***** válasza:
A házasságom pont ilyen.F.
2017. nov. 5. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!