Szakadt már meg valakivel úgy kapcsolatod, hogy úgy érezted mintha meghalt volna, magadra hagyott és nem tudtál beletörődni?
Nem, de van egy jó barátom, akivel nagyon félek, hogy ez fog történni. Mármint nem az, hogy meghal, hanem, hogy megszakad vele a kapcsolatom és már nem láthatom őt olyan gyakran.
Sajnos megvan erre az esély, mert elképzelhető, hogy el fog költözni az ország túloldalára.
Ugyan ez dettó.... Nekem sem olyan rég. Eddig mindegyik "korrekt" volt és ki mondta az elején mi van vagy csak kihasznált. Azokat viszonylag "könnyen" el is felejtettem. A legutóbbi beengedett az életébe, adta a lapot, elhúzta a mézes madzagot aztán befékezett, minden szavam kiforgatta, aztán egy ostoba ürüggyel pár szóval eltűnt. Annyira sem méltatót, hogy felvázolja mi történt. Negyedszerre voltam ugródeszka. Ha jól tudom visszament az exéhez. Azóta napról napra élek, nincs se istenem, se lelkem, se életem. Nem érdekel semmi, nem tudok többet megbízni egy lányban sem. Minden esetre bár nem történt semmi komolyabb, az az egy hét ami jó volt (érdekes addig nem tudod rólam a volt barátja meg a szülei) az volt életem legszebb hamis hitben elötlött egy hete. Itt nem a szexről van szó... egyáltalán nem, csak egy pillanatra el kezdtem hinni a tündér mesékben. Nem kapsz választ, nem is fogsz ez egy összeszart világ... (Y) sajnálom
23/F
Lassan már 3 éve. Én szerelmes voltam belé, ő meg csak barátként szeretett. Aztán mikor "eldurvultak" a dolgok köztünk, olyanokat tett velem, hogy megutáljam őt. De nyíltan elmondta, hogy ezt azért teszi, hogy ne szeressem őt. Azóta is tudom, hogy nála jobb barátom sosem lesz.
Ezalatt a 3 év alatt talán összesen 2 órát ha beszéltünk - de így is fáj rágondolnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!