Hogyan lehet beletörődni abba hogy szar az életed?
Szerintem csak a rosszat látod.
Figyi. A tesóm most közmunkán van, 50 ezernél kevesebbet keres napi 8 órai munkával. Volt, hogy én is voltam ilyen, vagy ennél rosszabb helyzetben. Pl. most nyáron volt olyan hét, hogy a szomszédtól kellett kölcsön kérni, hogy vegyek 1 kg kenyeret, meg hozzá valami párizsinak nem nevezhető, cuccot. (300 Ft/kg áron)
Persze akkor jött minden rossz.
A diákhitelesek közölték, hogy pár napon belül felmondják a szerződésem, mert el vagyok egy csomóval maradva, így közel 3 milliót kéne egyben kifizetnem.
Meg még sokáig sorolhatnám.
És?
Ne csak keseregj, és a rosszat lásd!
Mostanra sikerült talpra állnom (minden segítség nélkül), simán megkeresem a napi 6000-8000 ezret vagy többet is (NEM 8 órával, jóval kevesebbel)
akkor fognak jól alakulni a dolgok,ha ki tudod használni,ahogy alakulnak azok. Nem szabad feladni,menni kell előre ,kitartással és ha jelenleg ez az amit végezni tudsz,akkor próbáld a pozitív oldalát nézni,hogy egyáltalán van munkád. Nagyon sok embert ismerek,aki bármit megtenne ,ha lenne hova mennie dolgozni.
Nincs akkora baj,hogy eldobd magadtól az életet,gondolj másokra is! Önzőség.
Keress lehetőségeket ,ne add fel,légy kitartó. Ha fejben eldől,hogy kitartó vagy és küzdesz,akkor már nagyon közel vagy a cél eléréséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!