Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a jó egy lánynak abban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó egy lánynak abban, hogy vállalja az anális szexet?

Figyelt kérdés
2017. dec. 27. 10:38
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadjuk!!! Sose állítottuk, hogy nincsenek olyanok, akiknek a számára erőszak lenne, ha csinálniuk kellene.

Most figyelj nagyon: mi azt állítjuk, hogy nem mindenki ilyen, hanem vannak, akiknek tetszik, azután azok vagy férfiak, vagy nők.

Érzed a különbséget? Az egyik csoport nem szereti, a msik szereti. Aki nem szereti, azt állítja, hogy senkinek sem lehet jó. Aki szereti, azt mondja, ne csinálja, akinek nem jó.

2017. dec. 28. 21:55
 52/59 anonim ***** válasza:
50%
#51 figyelj örülök hogy ezt írtad, erre válaszolj nekem: fizikailag kinek tud fájni jobban az anál szex? Szerintem a kérdező is a válasz alapján érti ezt az irányítós dolgot. (mivel a férfi dönthet arról hogy milyen módon csinálja)
2017. dec. 28. 22:02
 53/59 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondom, hogy nem jó, hanem azt, hogy egy hierarchikus kapcsolatban a nő normálisnak foghat fel olyan dolgokat és élvezhet olyan dolgokat, ami nem normális. Ez lehet társadalmi berögződés miatt vagy szubmisszív jajlam miatt. Ott van névfelvétel. Ha valaki a férje nevét hordja, az valamennyire a férje tulajdonának tartja magát, de a társadalmi hozzáállás miatt ez elfogadott dolog és a nő se azt fogja leszűrni belőle, hogy a férje tulajdona.
2017. dec. 28. 23:19
 54/59 anonim ***** válasza:
Én pl imádom az anált adni,de van aki nem szereti.Ez ízlések és pofonok.
2017. dec. 29. 00:30
 55/59 anonim ***** válasza:
87%
Az anál szex nem fáj. Persze lehet állat módjára csinálni mint a rendes szexet is. De egy normális kapcsolatban nem az a cél, hogy fájjon a nőnek hacsak nem erre izgul. A jó benne az, hogy anál szex közben sokkal erősebb, intenzívebb orgazmust lehet átélni. Szóval egy nő is élvezheti.
2017. dec. 29. 15:40
 56/59 anonim ***** válasza:
61%
"Az anál szex nem fáj." miről beszélsz? Volt neked már valaha szorulásod? Voltál már valaha más helyében, hogy ilyet le mersz írni?
2017. dec. 29. 15:56
 57/59 anonim ***** válasza:
84%
Hogy jön a szorulás az anál szexhez? Ha jól csinálják, és nincs aranyere, vagy más baja nem fáj. Persze aki nem vágyik rá, és más kedvéért csinálja az tuti nem élvezi.
2017. dec. 29. 15:59
 58/59 anonim válasza:

Most a kérdező nem tudja elfogadni azt hogy valaki akarja,valaki nem.

Ez a "alárendeltség"-ről beszélsz folyton.

Mindenki annak gondolja aminek akarja.

Lehet te annak gondolod,lehet az a másik kettő illető pedig ezt (figyelj) SZERETNÉ.

Gondold aminek akarod.

Ha megengedi a párjának és fáj/nem fáj neki ez az ő dolguk.

Ennyi.

2018. febr. 17. 19:00
 59/59 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyat, aki azt állítja, csak így tud elmenni.
2018. febr. 17. 19:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!