Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a jó egy lánynak abban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó egy lánynak abban, hogy vállalja az anális szexet?

Figyelt kérdés
2017. dec. 27. 10:38
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
89%

"Szerintem legbelül te se tartod hatalmi helyzetektől mentesnek a szexet. Már a szóhasználatod is erre utal. Irányítóról és irányítottról beszélsz és azt mondod azért nincsenek benne hatalmi helyzetek mert cserélődnek a szerepek. Viszont lehetne úgy szexelni, hogy se irányító se irányított nincs benne."

Te használtad ezeket a kifejezéseket, és én ilyen szóhasználattal éltem, mert te említetted ezeket. Szóval hagyjuk már!

És ha nem élveznék abszolút semmit az anális szexben, ha abszolút nem akarnám, akkor nem csinálnám! Tehát miről beszélünk?!

2017. dec. 27. 13:21
 22/59 anonim ***** válasza:
90%

És miért is nem egyenlő a nő orális élvezete és a férfié? Teljesen egyenlő a kettő. Nálam az élvezetről szól a dolog, tehát oda-vissza kielégítjük egymást. Semmi sem különbözik, semmiben sem különb egyik a másiktól.

Az, hogy neked kisebbségi komplexusaid vannak, vagy pont, hogy túl "nagy valakinek" képzeled magad, az a te bajod. Nálam minden egyenlő és mindenki egyenlő a szexben.

És tudod, mikor mihez van kedvem. Ha én irányítok, hát én, ha a férfi irányít, akkor ő. Ez a szexnek szól, attól függ, hogy mihez van kedvem, mire vágyom, mit élvezek éppen, nem az embernek szól.

2017. dec. 27. 13:24
 23/59 A kérdező kommentje:
Nem zavar, hogy még most is irányítóról és irányítottról beszélsz a saját kapcsolatod viszonylatában?
2017. dec. 27. 13:39
 24/59 anonim ***** válasza:
90%

Én irányításról beszélek és nem irányítóról és irányítottról! Nem tudsz értelmezni? Teljesen másról beszélünk!

A szóhasználatom pedig csak és kizárólag neked szól, mert vannak gondjaid, hátha így megérted, ha a te szóhasználatoddal élek! De látom, hogy nem, úgyhogy kár is veled szóba állni.

2017. dec. 27. 13:42
 25/59 A kérdező kommentje:

Ha valakit irányítasz, az lesz az irányított, szerintem így helyes nyelvtanilag.

"Kérdező, a férfiak prosztatájának izgatása sokaknak élvezetes"

Lehet, hogy így van, mégse látjuk, hogy a férfiak megkérnék a barátnőjüket, hogy viszonzásul részesítsék őket is olyan élvezetekben análisan, amilyenbe ők a barátnőjüket részesítették.

2017. dec. 27. 13:50
 26/59 anonim ***** válasza:
87%

"Ha valakit irányítasz, az lesz az irányított, szerintem így helyes nyelvtanilag."

Te nem tudsz értelmezni? Az, hogy valaki éppen irányít a szexben, tehát ledönti a másikat a lábáról, levetkőzteti, elkezdi a másik fél kényeztetését, esetleg a tempót az együttlétben ő diktálja, attól még nem nyomja el a másikat és nem lesz alapból bárkinek is az alárendeltje. Ha én orálisan kielégítem a férjemet, aki férfi, attól nem vagyok elnyomva. Én az aktuális együttlétről beszélek, hogy éppen hogy alakul. Ettől függetlenül két egyenlő emberi fél vagyunk, akik mindketten dolgoznak, mindketten kiveszik a részüket a háztartásbeli dolgokban, akik megbecsülik és tisztelik a másikat, nem dirigálnak a másiknak, hanem mindenkinek saját döntései, véleménye van. Tehát egyenlőség van. A szexben meg éppen hogy alakul az együttlét. Ez erről szól. Tehát szó sincs arról, amiről te beszélsz.

És tudod a férjemnek semmilyen homoszexuális beütése nincs, mégis ő maga is élvezi az anális kényeztetést. Ami alatt nem azt kell képzelni, hogy bármilyen segédeszközt használok neki, hanem hogy ugyanúgy kényeztetem ott, ahogy ő engem. Szájjal, kézzel. Mert szereti és élvezi. És amúgy javaslom, hogy kicsit olvasgass anatómiai dolgokban, hogy milyen idegek vannak a végbélnél, hogy igen is lehet élvezetet is átélni ott.

Az, hogy te ezt nem preferálod, az egy dolog. Bár valószínűleg ki sem próbáltad. De el kéne ám fogadni, hogy mindenki máshogy gondolkozik, mindenkinek más a természetes és mást szeret és élvez.

2017. dec. 27. 14:03
 27/59 A kérdező kommentje:

Olvasmány.

[link]

2017. dec. 27. 14:41
 28/59 A kérdező kommentje:
Szerintem egyébként neked teljesen mindegy, csak használjon ki valaki. Még azt is képes vagy leírni, hogy a férjed szereti az anális kényeztetést, csak egyszerűen lehagyod, hogy behatolás nem történik.
2017. dec. 27. 14:48
 29/59 anonim ***** válasza:
87%

"Még azt is képes vagy leírni, hogy a férjed szereti az anális kényeztetést, csak egyszerűen lehagyod, hogy behatolás nem történik."

Miért ne történne? Csak nem segédeszközzel. De szerinted ujjakkal nem lehet behatolni? Mint ahogy a nő orális kielégítése során a hüvelybe ugyanúgy be lehet hatolni ujjakkal is, fokozva ezzel is az élvezetet. Te nagyon el vagy ám tévedve.

2017. dec. 27. 14:54
 30/59 anonim ***** válasza:
87%
És amit belinkeltél te annak sem érted a lényegét. Nem mindegy, hogy két ember közül csak az egyik akar valamit, a másik pedig az ő kedvéért megteszi, vagy kölcsönösen megbeszélik, hogy az adott dolog jöhet és ha nem okoz gondot, akkor jöhet máskor is, ha pedig nem jött be, akkor hanyagolják. A lényeg, hogy közös döntés. Tehát senki nem kényszeríti semmire a másikat. Mindketten önszántukból akarják, tök mindegy, hogy ki veti fel a dolgot, és ha bejön, akkor csinálják máskor is, ha nem, akkor meg nem és ezt a másik megérti, elfogadja és nem erőltetni.
2017. dec. 27. 14:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!