Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a jó egy lánynak abban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó egy lánynak abban, hogy vállalja az anális szexet?

Figyelt kérdés
2017. dec. 27. 10:38
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:

Igen, ő élvezi és ezt én is élvezem. Persze, ha totálisan fájna, nem tudnám csak az ő élvezetéért csinálni, kellemes érzés, ha jól csinálja.

#4-es voltam.

2017. dec. 27. 11:29
 12/59 anonim ***** válasza:
88%

Nekem a volt baráton kérte, hogy ujjazzam meg a s_ggét :)

Szerintem volt egy kis homo beütése :)

2017. dec. 27. 11:30
 13/59 anonim ***** válasza:
0%
Az, ha én adom, garantált élvezetet nyújt nekik.
2017. dec. 27. 11:38
 14/59 A kérdező kommentje:

"Igen, ő élvezi és ezt én is élvezem. Persze, ha totálisan fájna, nem tudnám csak az ő élvezetéért csinálni, kellemes érzés, ha jól csinálja."

Habár semmi közöm hozzá, de szerintem nem te hoztad szóba az anális szexet, hanem a párod.

2017. dec. 27. 11:43
 15/59 anonim ***** válasza:
81%

Neked kérdező nem mindegy, hogy valaki akarja-e vagy sem? Van olyan pasi, aki vágyik rá, ezért felhozza a párjának, a párja pedig belemegy. És ha ez nem okoz neki fájdalmat, sőt közben esetleg még élvezi is, vagy csak szimplán nincs vele gondja, akkor téged az miért zavar?

Nagyon egyszerű példát hozok fel neked. Ott az orális szex. Konkrétan nekem nőként nem okoz elélvezést, ha a páromat orálisan kielégítem, hisz akkor ő van ingerelve és nem én. Ettől függetlenül szeretem csinálni a páromnak, mivel szereti és jól esik neki és ez a tudat, maga a látvány engem is felizgat, holott konkrét elélvezéshez szükséges ingert nem okoz. De szeretem csinálni neki. Tehát ezzel az erővel minek van orális szex, hisz azzal csak a másiknak okozunk örömet, magunknak nem, és mégis csináljuk, vajon miért?

2017. dec. 27. 11:51
 16/59 A kérdező kommentje:

"Tehát ezzel az erővel minek van orális szex, hisz azzal csak a másiknak okozunk örömet, magunknak nem, és mégis csináljuk, vajon miért?"

Remek kérdés, miért van orális szex? Miért jó neked a látvány, hogy letérdelsz az uralkodód elé képletesen? Gondolom te is ugyanerre gondoltál, mikor azt írtad élvezed a látványát.

A válasz pedig az, hogy minden nőben ott a szubmisszív hajlam. Szerintem ez nem jó, mert aki a szexben szubmisszív, az életben is az lesz.

2017. dec. 27. 12:09
 17/59 anonim ***** válasza:
100%

16#

Az esetek többségében igazad van, de tudok többekről (nőről is, férfiről is) aki az életben a munkájában kimondottan vezető, irányító, nem tűr ellentmondást, és aztán a szexben viszont kompenzál, hogy az addig háttérbe helyezett énje domináljon, s végre ő legyen az irányított.

2017. dec. 27. 12:17
 18/59 anonim ***** válasza:
90%

"Miért jó neked a látvány, hogy letérdelsz az uralkodód elé képletesen? Gondolom te is ugyanerre gondoltál, mikor azt írtad élvezed a látványát. "

Nálam nincsenek fölé és alárendelt szerepek a szexben. Nálam minden a kölcsönösségről szól. Miért lennék alárendelt azért, mert orálisan kielégítem a páromat? Hogy őszinte legyek, pont, hogy olyankor én vagyok az uralkodó és nem a pasi.:) De hát ezt te nyilván nem érted. Számomra semmi megalázó nincs benne, az élvezetéért teszem és mert én is élvezem. És bocsánat, ha számomra izgatóan hat, ha a párom kőkeményen van előttem és imádja azt, amit teszek vele. És tudod a párom viszonozza is, tehát utána szépen helyet cserélünk és ugyanazt élem át, amit ő. Tehát semmi hatalmi helyzetről nincs szó. Egyébként mindig is határozott voltam, inkább irányító típus, viszont az ágyban nem esik nehezemre sem irányítani, ugyanakkor átengedni ezt a szerepet a másiknak, tehát nagyjából egál a helyzet.

Szerintem nálad "felfogás" tekintetében vannak gondok.

2017. dec. 27. 12:22
 19/59 anonim ***** válasza:
100%

#10 Kérdező, a férfiak prosztatájának izgatása sokaknak élvezetes (az is lehet, hogy mindnek, csak nem próbálja), tehát jól következtesz. Nem is ritka az ilyen, kézzel, vagy eszközzel.

#16 Ezt nem értem, én sose szoktam a nőm elé térdelni orálozáskor, mert kitörne a nyakam, hogy kinyaljam. Inkább hanyattfekszem, és fölém térdel (a számra ül). Nem mondta soha, hogy meg akarna alázni, csak nyögni szokott, meg sikkantgatni.

Jaj, félreértettem!

2017. dec. 27. 12:53
 20/59 A kérdező kommentje:

"aki az életben a munkájában kimondottan vezető, irányító, nem tűr ellentmondást, és aztán a szexben viszont kompenzál, hogy az addig háttérbe helyezett énje domináljon, s végre ő legyen az irányított."

Bizonyára vannak ilyenek is, de ez nem megszokott.

"És tudod a párom viszonozza is, tehát utána szépen helyet cserélünk és ugyanazt élem át, amit ő"

Nem tartom egyenlőnek egy férfi orális kielégítését és egy nő orális kielégítését, de ne is vitázzunk ezen, tegyük fel, hogy egyenlők. Ez esetben hol kapod vissza te azt, amit nyújtasz a férfinek anális szex alkalmával?

Szerintem legbelül te se tartod hatalmi helyzetektől mentesnek a szexet. Már a szóhasználatod is erre utal. Irányítóról és irányítottról beszélsz és azt mondod azért nincsenek benne hatalmi helyzetek mert cserélődnek a szerepek. Viszont lehetne úgy szexelni, hogy se irányító se irányított nincs benne.

2017. dec. 27. 13:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!