Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a jó egy lánynak abban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó egy lánynak abban, hogy vállalja az anális szexet?

Figyelt kérdés
2017. dec. 27. 10:38
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
84%
És mi az, hogy valaki csak használjon? Ember! 12 éve tartó párkapcsolatban élek! Házasságban, családdal. Miről beszélsz te? És ha igazán tudni akarod, bárkit megszerezhetnék magamnak, mert jelentkező az lenne, az egy másik dolog, hogy nem élek vele.
2017. dec. 27. 14:57
 32/59 A kérdező kommentje:

Most akkor végig az ujjas szexre gondoltál? Mindjárt kiderül, hogy valójában nálatok sincsen anális szex.

A linkben pedig egy statisztikát elemeztek, ami arról szól, hogy a férfiaknak igazából teljesen mindegy mit érez a nő, lényeg, hogy ők örömüket leljék a szexben.

2017. dec. 27. 15:07
 33/59 anonim ***** válasza:
73%
Hagyd már, nem látod, hogy egy provokátor? Ennyire fapina nem lehet, hogy még senki se nyalta ki rendesen...
2017. dec. 27. 16:53
 34/59 anonim ***** válasza:
88%

"Önhibámon kívül" azt tudam meg, hogy a kérdező - férfi.

Persze az interneten mindenki az, aminek mondja magát, mindaddig, amíg van, aki elhiszi. Tegyük föl, hogy igaz.

Ezt mondom neki:

Akkor még inkább nyilvánvaló, hogy provokálsz.

Minden válaszból kipécézel valamit, ami szerinted a prekoncepciódat igazolja, és azt nyomod.

Hiába.

Mi, akik elégedett (az "understaement" szándékos) kapcsolatban élünk, nem tapasztaljuk sem az erőszakot, sem az alárendeltséget, hanem sajátunkként élvezzük a társunk élvezetét. Minél jobb neki, annál jobb nekünk. Nincs erőszak, és ha valami nem hiányzik, azt megmondjuk, sértés nélkül, és a döntést elfogadjuk, éppen azért, mert nekünk nem jó, ami a társunknak kellemetlen.

Ilyen egyszerű.

Ha pedig ez egy színjáték volt, hogy megtudd mások nézetét erről, akkor remélem, tudtunk argumentumot adni neked.

2017. dec. 27. 17:51
 35/59 anonim ***** válasza:
23%
Annyira igaza van a kérdezőnek! Nekem is volt nem egy barátom, aki jött ezzel a hülyeséggel, holott én mindig megmondtam az elején hogy szó sem lehet róla. És nem egyszer volt hogy felnyúltak a popómba.. Nagyon mérges vagyok emiatt. Anatómiailag sem véletlenül van külön a nemi szerv illetve a végbélnyílás!!!! Nem vagyunk madarak nem kloákánk van.. Miért nem lehet ezt tiszteletben tartani?! Ha 10-12 évet megérne egy kapcsolatom, akkor valóban kipróbálnám, mert ott már lehet beszélni bizalomról. De sok fiú azt sem tudja hogy az nem nedvesedik be, illetve valóban nem érdekli hogy a lánynak az fáj. Egyik barátnőmet is rávette az exe, és láss csodát: szörnyű volt, fájt neki. Aki azt mondja élvezi, élvezze. De ne próbáljátok már megmagyarázni hogy az valóban jó és teljesen normális! Felidegesítitek azokat akiknek rettenetes tapasztalataik vannak!
2017. dec. 27. 18:48
 36/59 A kérdező kommentje:

Önhibádból is megtudhattad volna, ha elolvasod a kommenteimet. Első kommentem volt, hogy sose kérnék anális szexet a barátnőmtől.

És egy szóval se állítottam, hogy erőszakot tapasztalnátok, éppen ellenkezőleg, a látens szubmisszivitásotok miatt élvezitek, hogy elnyomnak titeket. Talán nem is annyira látens, néhány oldallal ezelőtt még olyat írtatok, hogy ha valaki alárendelt, az nagyobb eséllyel élvezi az anális szexet.

2017. dec. 27. 19:01
 37/59 A kérdező kommentje:

"De ne próbáljátok már megmagyarázni hogy az valóban jó és teljesen normális! Felidegesítitek azokat akiknek "

Pontosan így van. Arra se tudtak választ adni, hogy ha annyira élvezetes az anális szex, akkor miért mindig a lánynak kell alul lennie?

2017. dec. 27. 19:05
 38/59 anonim ***** válasza:
49%
+ Én 40 év múlva sem szeretnék újra pelenkába székelni csak azért, hogy a párom élvezze ami nekem "nem okoz gondot"
2017. dec. 27. 19:20
 39/59 anonim ***** válasza:
84%

Előrebocsájtom, hogy nem vágyom anális szexre, a nőm se, egyik eddigi se, és nem is próbáltam. A prosztata masszázst kipróbálnám, kiváncsiságból.

De késséggel elfogadom, hogy van, akinek jó, legyen az férfi vagy nő. Azt is el tudom képzelni, hogy az anál csak divat, és ezért hódít, a különlegességével. Mindegy is.

Akit taszít, mint engem, annak nem kötelező... Miért kéne küzdenem ellene? Szerencsére az emberek többsége négy fal között szexel, nem is tudhatom, ki, hogyan csinálja, még elitélnem sem kell senkit.

2017. dec. 27. 20:56
 40/59 A kérdező kommentje:
Nem kell küzdened ellene, csak fogadd el, hogy az anális szex általában a férfi kedvéért történik. Tehát tulajdonképpen férfierőszakként is felfogható.
2017. dec. 27. 21:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!