Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a jó egy lánynak abban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó egy lánynak abban, hogy vállalja az anális szexet?

Figyelt kérdés
2017. dec. 27. 10:38
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%

Egy nő mesél arról, hogy miért jó az anális izgatás:

https://www.youtube.com/watch?v=lQFSxRHt2jU

Van hozzá magyar felirat.

Valóban lehet élvezni ezt. És valóban nem mindenki élvezi.

2017. dec. 28. 02:26
 42/59 anonim ***** válasza:
84%

"Tehát tulajdonképpen férfierőszakként is felfogható."

Erőszak az, amikor valaki valamit olyat csinál a másikkal, amit az nem akar. Ha akarja és vállalja a másik, akkor nincs szó erőszakról.

De fejezd be szerintem most már, mert értelmezni nem vagy képes, az értelmi szinted és a szexuális kultúrád (ami abban merülne ki, hogy bár sok minden nem próbálunk, de nem szólunk le másokat, hanem elfogadjuk, hogy mindenki mást csinál, mindenki mást szeret, amire te nem vagy képes) a béka feneke alatt van!

2017. dec. 28. 08:47
 43/59 anonim ***** válasza:

Kérdező (#40), itt is durván csúsztatsz.

Erőszak lenne az, amikor a szerelmünk kedvét keressük?! Nem! Mond valamit neked az a szó, hogy önzetlenség? Talán hallottad már, de nem érted...

Miért van egyfolytában az az érzésem, hogy csak provokálsz, hülyére veszel?

2017. dec. 28. 09:06
 44/59 anonim ***** válasza:
89%

#27-ben lévő cikkben brit tudósok megmondják, hogy ha erőlteted, miközben nem akarod, akkor az nem jó. Ebből levezetik, hogy senkinek sem lehet jó.

Az állításuk első fele igaz: Ha erőlteted és nem akarod, az nem jó. A második fele klasszikus érvelési hiba.

Ha valaki nem akar valamit a szexben de erőlteti valaki és ezért teszik meg, azt hívják nemi erőszaknak. FYI

2017. dec. 28. 12:00
 45/59 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem sokkal gyakoribb ilyen esetben az érzelmi zsarolás. "Ha igazán szeretnél, megtennéd..." Ez szinte még rosszabb, mint a fizikai erőszak.
2017. dec. 28. 12:08
 46/59 A kérdező kommentje:

"Erőszak az, amikor valaki valamit olyat csinál a másikkal, amit az nem akar. Ha akarja és vállalja a másik, akkor nincs szó erőszakról."

Nem, a hatalmi helyzetből fakadó, beleegyezéssel létesített szex is erőszak. Csak a férfiak szeretik leegyszerűsíteni a dolgot és úgy gondolják, ha nem ellenkezett, akkor akarta.

Aki pedig olyat mond, hogy a férfi önzetlenül csinálta, az vagy egy férfi vagy egy mérhetetlenül ostoba nő.

2017. dec. 28. 12:20
 47/59 A kérdező kommentje:

"Ebből levezetik, hogy senkinek sem lehet jó."

Olvasd el újra, ott van benne, hogy a kutatás nem tagadja, hogy az anális szex kölcsönös örömszerző tevékenység is lehet.

2017. dec. 28. 12:34
 48/59 anonim ***** válasza:
89%

"Nem, a hatalmi helyzetből fakadó, beleegyezéssel létesített szex is erőszak."

Ki beszél hatalmi helyzetről te id..ióta?!

Ha valamire vágyom és akarom, akkor azt én akarom, nem más. Vágod?! Akkor is ez, ha az anális szexről beszélünk és akkor is, ha az s..pásról. Szeretem csinálni, szoktam csinálni, ennyi. Nem kérte soha senki, soha senki nem zsarolt érte sem fizikálisan, sem érzelmileg.

Ha valaki p..si, ka..ki szexet akarna, vagy ütni verni szex közben, elküldeném melegebb éghajlatra, mert az nálam nem fér bele. Isten őrizzen tőle. Ettől még elfogadom, hogy valaki erre izgul.

Tehát hol van itt erőszak, meg elnyomás? Nálad vannak nagy gondok a buksidban. Javaslok egy pszichológust!

2017. dec. 28. 13:42
 49/59 anonim ***** válasza:
87%

Azért felesleges veled vitázni, mert nem érted meg, hogy a legtöbb kapcsolatban szó sincs hatalmi helyzetről. Ha a nő beleegyezik valamibe, az nem azért van, mert nem mer ellentmondani, hanem mert tényleg érdekli, ki akarja próbálni.

De már rájöttem, hogy te vagy egy olyan férfi vagy, akinek nincs lehetősége kipróbálni az anált, ezért most gyűlöl mindenkit, akinek összejött, vagy pedig az erőszakra izgulsz, ezért mindenáron be akarod bizonyítani, hogy valójában az análozó nők meg vannak erőszakolva.

2017. dec. 28. 17:37
 50/59 anonim ***** válasza:
50%
Akik annyira anál pártiak meg miért nem fogadják el hogy vannak akik ezt erőszaknak találják? Lehet engem lepontozni. Az a luk nem közösülésre teremtetett hanem sz. rásra.
2017. dec. 28. 21:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!