Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Szeretitek ha a párotok a ti jelenlétetekben meztelenül tevékenykedik otthon (házimunka, olvasás, internetezés, minden ami hétköznapi)?
Figyelt kérdés
2017. dec. 20. 12:34
31/46 anonim válasza:
A #20-as kamu!!! Ha csigáné, akkor a csiga felesége, tehát házas, nem meztelen. A kis hazudós!
33/46 anonim válasza:
Igen, én szoktam. :) megőrül értem, mondjuk ez kölcsönös.
34/46 anonim válasza:
Szeretem. Egy korábbi barátnőm csinálta ezt, ő sokat meztelenkedett, nem csak otthon.
35/46 anonim válasza:
Igen, de ne állandóan mert akkor egy idő után megunnám!
De volt már, hogy meztelenül főzött, csak egy kötény volt elötte! Na az se sokáig! ....
36/46 -remete- válasza:
nekem tetszik mi rendszeresen pucérkodunk otthon.
37/46 anonim válasza:
Húsz éve pucérkodik a lakásban és a kertben is, nem tudom megunni!
38/46 anonim válasza:
Természetesen elvezném ha meztelenül lennénk egész nap otthon.
Valószínűleg lenne napi 2szex minimum.
20f
40/46 mooti válasza:
Nagyon szeretem ha néha-néha meztelenül tesz-vesz a párom.
Én mikor csak tehetem így vagyok otthon, kertben és még egyszer se mondta, hogy öltözzek fel.
51/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!