Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy osztjátok meg egymás között a házimunkát?

30N - 42F (én vagyok a nő), együtt élünk.
Én utálok mosogatni, a hátam is megfájdul tőle, így ezt párom csinálja. Ő a száraz ruha leszedését és elpakolását utálja, így azt meg én.
Porszívózást, felmosást, főzést meg mikor kinek van ideje, kedve. De általában ha egyikünk elkezd főzni, akkor másikunk addig felporszívóz.

Megbeszélés kérdése.
A vasláshoz hülye vagyok és kiakaszt. Ő szereti csinálni.
Pipa!
A mosással nem szeretek bíbelődni, így ő teszi be, de én teregetek.
Porszívózni kevésbé utálok, mint mosogatni, így ezt is én csinálom. Bevásárolni főzni közösen szoktunk. Nagyon mást nem lehet elosztani. fürdőt WC-t mindenki maga után tisztítja, felmosni meg inkább ő szokott.

#1 vagyok
Miben más 2 nő között felosztani a házimunkát, mint férfi-nő között?
Próbálj meg kommunikálni a pároddal.

Hohoooo 1. Válaszoló. A kérdés úgy szólna helyesen, hogy miben NEM más ket nő közt felsoztani a házimunkát! :D
Mindenben abszolut más. Simán csak mindenben.
Mi hála égnek ebben is kiegészítjük egymást, amit ő sz3ret csinalni, az én pont nem és forditva.
Tehát pl én vasalok, mosok, teregetek, mosogatok
Ő: porszivozik, fürdőt takarit, felmos, port töröl...kb igy.

1. De nem téged kérdeztek, nem érted? Senkit nem érdekel, h heteroknak hogy megy. Barátkozz meg a gondolattal.
6os vagyok. En 26 ő 29 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!