Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Szeretitek ha a párotok a ti jelenlétetekben meztelenül tevékenykedik otthon (házimunka, olvasás, internetezés, minden ami hétköznapi)?
A kamaszkor elmúltával az emberben kialakul egyfajta képesség arra, hogy a szexuális vágyát elnyomja. Ha egy tengerparton egy nudista strandon vagyok, nem áll föl a farkam, akármennyi jó alakú nőt látok. De ha egy rejtett kamerával ugyanott készített filmet egyedül néznék, és közben szabadjára engedném a fantáziámat, akkor azonnnal lenne hatása.
Ezért nincs jelentősége, hogy a páromat hányszor látom meztelenül, ezért nem tartok attól, hogy elveszítené a vonzerejét. Ha a gondolataimnak nincs ezexuális töltésük, akkor nem a dugnivaló nőt látom, míg ha erotikus gondolataim vannak, akkor bizony, hogy fölgerjedek.
Régi igazság: a legfontosabb erogén zóna az agy.
Bár jelenleg nincsen csajos de ha lesz, akkor az egyik megoldadó feladat a közös meztelenkedés :)
Nem csak ő hanem én is mert úgy fair, legfeljebb egy szál tanga rajtunk és kész :)
Persze ha vendégek jönnek/vendégségbe mennénk akkor felöltözünk :D
30F
Nem, szeretem mikor csinosan fel van öltözve, még ha otthoniba is.
Meg ne a pucér "viselet" legyen a megszokott.
Minden ember más. Sajnos sokan megszólják a másikat, ha nem olyan mint az átlag. Van egy ismerōsöm aki egész évben télikabátban, télisapkában sállal jár kel. Ōt is megszólják sz emberek, hogy milyen hülye, mert 40 fokkban is így felöltözik.
Tehát véleményem szerint az az átlag ember aki nem fogadja el, hogy mások hogy élnek azzal van a baj.
Én ha tehetem meztelenül vagyok otthon, kertben stb. Ha a párom is így van azt szeretem és természetesnek tartom. Persze a ruhával sincs semmi bajom, csak jobban érzem nagam Àdàmkosztümben.
Nem szeretem azonban a magamutogatókat, akik másoknsk mutogatják magukat, de azokat se, akik az utcán megszólnak másokat hangosan vagy utánuk fütyülnek.
Azon el kellene gondolkodni, hogy egy sima strandon sok a beszólás, megjegyzés mások iránt, míg egy nudistastrondon ilyen nincs. Ezek szerint a nudisták normálisabbak mint az átlag?
Utolsó: nem lesz az túl meleg az ismerősödnek ? :D
1ébként én is kapom a kérdéseket hogy nincs e melegem ilyenkor: tetőtől talpig technikai öltözetben, ami arra van kitalálva hogy ilyenkor reggel még nem fázok benne, napközben meg nincs az a hőmérséklet ami gondot okozna. És még a napégéssel se kell foglalkozni, csak a kézfejem és az arcom látszik - azok meg bírják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!