Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori a lányoknál, hogy érdekli őket a többes szex?
Miért lenne nehéz összehozni?
12: próbáld ki és meglátod. Nem 1 igényét kell kielégítened, hanem 3-4 emberét.
Alapból nagyon kicsi a felhozatal, a legtöbb ember aki keres csak nagyszájú és az ismerkedése abból áll, hogy elküldi a farkát és várja a csodát azon felül úgy tűnik, hogy vagy azért van fent, mert az életben nem képes senkit elcsábítani, vagy csalni akar....
A párod és a saját igényedet is ki kell a személynek elégítenie, aki nekem tetszik, az lehet a barátnőmnek nem, stb.
És utána, miután 100 emberből talán 1 személyt találtál akivel TALÁN, azután jön, hogy csináljuk e meg tényleg vagy maradjon fantázia. Mert addigra a kedv is nagyon elmegy. És a legrosszabb, mikor végre megbeszélitek a dolgot, de mégis le lesz mondva valami miatt.
Mint mondtam, nagyon nehéz (nem kell privát, kösz)
Ami könnyebb, ha elmentek swingerbe (ha szingli vagy, az is oké ott)
Ott meg van a helyszín, az ember, a hangulat, az ágy és a vágy. Lehet nem a legjobb személyt találod ott meg, de biztosan tudod, hogy nem csak interneten jár a szája, mert akkor nem jött volna el és nem sok nap után jön össze a lehetőség. Ott Anonym vagy, fel vagy pörögve, csináljátok, hazamentek és kész, SOKKAL egyszerűbb mint interneten keresgélni.
Ha bejött, akkor kontaktot cseréltek, ha nem akkor elbúcsúztok és max félig az arcodra és a keresztnevedre fog emlékezni (ha az igazit használod)
Nekünk férfiaknak ez könnyebb. Nők úgy szoktak belemenni ha az egyik pasas a pasijak vagy ismerősük.
Nyilván ilyen kalandhoz nagy bizalom kell a többiek felé.
"többször is voltam többesben"
akkor miért írtad ki a kérdést, ha már van tapasztalatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!