Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori a lányoknál,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori a lányoknál, hogy érdekli őket a többes szex?

Figyelt kérdés

2017. dec. 17. 06:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Elég ritka. Fantázia szintjén megjelenik, még ha nem is gyakran, de előfordul, de olyan aki valóra is váltja az nagyon ritka.
2018. jan. 22. 11:30
 12/19 A kérdező kommentje:

Miért lenne nehéz összehozni?

2018. jan. 22. 13:31
 13/19 anonim ***** válasza:

12: próbáld ki és meglátod. Nem 1 igényét kell kielégítened, hanem 3-4 emberét.

Alapból nagyon kicsi a felhozatal, a legtöbb ember aki keres csak nagyszájú és az ismerkedése abból áll, hogy elküldi a farkát és várja a csodát azon felül úgy tűnik, hogy vagy azért van fent, mert az életben nem képes senkit elcsábítani, vagy csalni akar....

A párod és a saját igényedet is ki kell a személynek elégítenie, aki nekem tetszik, az lehet a barátnőmnek nem, stb.

És utána, miután 100 emberből talán 1 személyt találtál akivel TALÁN, azután jön, hogy csináljuk e meg tényleg vagy maradjon fantázia. Mert addigra a kedv is nagyon elmegy. És a legrosszabb, mikor végre megbeszélitek a dolgot, de mégis le lesz mondva valami miatt.

Mint mondtam, nagyon nehéz (nem kell privát, kösz)

Ami könnyebb, ha elmentek swingerbe (ha szingli vagy, az is oké ott)

Ott meg van a helyszín, az ember, a hangulat, az ágy és a vágy. Lehet nem a legjobb személyt találod ott meg, de biztosan tudod, hogy nem csak interneten jár a szája, mert akkor nem jött volna el és nem sok nap után jön össze a lehetőség. Ott Anonym vagy, fel vagy pörögve, csináljátok, hazamentek és kész, SOKKAL egyszerűbb mint interneten keresgélni.

Ha bejött, akkor kontaktot cseréltek, ha nem akkor elbúcsúztok és max félig az arcodra és a keresztnevedre fog emlékezni (ha az igazit használod)

2018. jan. 22. 14:27
 14/19 A kérdező kommentje:
Próbáltam már. Össze lehet hozni. Tényleg kicsit macerás, mert mindenki kell hogy tetszen mindenkinek. DE nem lehetetlen, többször is voltam többesben.
2018. jan. 22. 15:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Nehéz összehozni. Nem csak azért, hogy mindenki elfogadjon mindenkit. Ha csináltad már pláne nőként ott bizalom is keLl. Általában nagyobb a száj mint az elszántság. Legalább is én így tapasztaltam. 38/N
2018. jan. 22. 22:24
 16/19 A kérdező kommentje:

Nekünk férfiaknak ez könnyebb. Nők úgy szoktak belemenni ha az egyik pasas a pasijak vagy ismerősük.

Nyilván ilyen kalandhoz nagy bizalom kell a többiek felé.

2018. jan. 22. 22:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem a férjemmel volt részem benne 2ff de szeretném nővel is 2n 1 ff.36N
2018. jan. 23. 04:31
 18/19 anonim ***** válasza:

"többször is voltam többesben"

akkor miért írtad ki a kérdést, ha már van tapasztalatod?

2018. jan. 23. 10:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Érdekli a lányokat is. Minimum fantázia szinten. Én voltam már többször is több felállasban. 2f1l, 2l1f, 3f1l, 3l, stb.És ha jók a partnerek nagyon kellemes tud lenni.
2018. jan. 23. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!