Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori a lányoknál, hogy érdekli őket a többes szex?
Figyelt kérdés
2017. dec. 17. 06:36
1/19 anonim válasza:
Engem érdekel, és volt már többféle felállásban. 2F-1L, 3F-1L, 1F-2L, két pár párcserével
2/19 fannika29 válasza:
Simán érdekelhet ez csajokat is.. ;)
3/19 anonim válasza:
Szerintem elég gyakori.
A legtöbb tuti fantáziál róla, az más kérdés, hogy összejön e.
4/19 A kérdező kommentje:
Szerintem soknak azért nem jön össze, mert nem is meri mondani a pasijának.
2017. dec. 17. 12:28
5/19 anonim válasza:
Érdekel, de csakis akkor, ha nem vagyok párkapcsolaton és nem kötődöm érzelmileg egyik partnerhez sem.
18
6/19 anonim válasza:
Jó kérdés, de szerintem igen.. bár páromnak megemlíteni sem merem, pedig csak más párral szeretnék párcsere nélkül... dehát na..
Csajok, ha férjetek ilyet kérdezne mit reagálnátok?
25f
9/19 anonim válasza:
Oh! Engem nagyon vonz! Ezt a tábort erõsítem.. De annyira nem hallottam lányoktól hogy másokat érdekelne..
18L
10/19 anonim válasza:
hidd el, nem olyan egyszerű ez. én már a párommal vettem részt többes szexben és el kell mondanom, hogy talán nehezebb összehozni mint barátnőt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!