Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek sajnos nem látványos az izgalmi válladéka, ez más lányoknál is így van vagy neki szárazabb van?
Elojatek nagy fiu, ne csak betomni akarjad a farkad. Fel ora oralis utan nem lenne ilyen problematok. Ne a lanyt hibaztasd azert mert nem tudod kello kepen felizgatni. Tipikus ferfiak.
20/L
Vannak itt olyan okosok, akik mindjárt rávágják, h "tipikus férfiak".
Pedig bele sem gondolnak, h lehet egyik fél sem hibás.
Sokszor ilyen gondot okoz a fogamzásgátló pl.
Nődoki tud segíteni ilyen esetben, hormonális zűrzavart okoz a gyógyszer, át kell állni más fajtára.
#1 osztod az eszt azt te is ostoba vagy. Gratulalok.
Kerdezo, minden no mas. Nekem volt olyan baratnom, hogy ataztatta a bugyijat a csokolozas, volt akinek fel ora elojatek utan sem volt tul sok. Erre tenyleg nem lehet atlagot mondani, mert tul nagy a differencia. A lanyok akikkel egyutt voltam, plussz a csaj haverok/ osztalytarsak, kb 50%-a hasznal sikositot rendszeresen. Igy ebbol semmilyen kovetkeztetest nem lehet levonni. Ami tendenciat eszrevettem, az az, hogy az idosebb ertsd kozepkoru 40-es s talan 50-es noknel kevesebbtol hallottam, hogy sikositot hasznalna. Nah most ez azert van, mert mikor nekik kialakult a szexualis kulturajuk, akkor meg nem volt divat, s igy nem erzik szuksegesenk, eddig is meg voltak nelkule. Vagy ami valoszinubb, hogy ennyi idosen mar jobban ismerik a sajat testuket, s merik azt lekommunikalni a partneruknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!