Barátnőmnek a nemi szerve már pár hete fáj. ha éppen nemfáj miután csináljuk az első wc-zésnél már érzi hogy csíp és 1-2 napig így tovább ideje sajnos nemsok de lassan készülődik elmenni az orvoshoz de valami tanács mitől lehet ez?
Ha nincs rendesen felizgatva, fájhat neki az aktus is, hiszen nem csúszik rendesen. De persze lehet fertőzés vagy gomba is, szóval érdemes lenne felfüggeszteni a szexet, mert oda-vissza fertőzitek egymást. A pasik általában hordozzák az ilyeneket, tehát nekik nincs tünet. Így ha a barátnődnek fertőzése vagy gombája van, kérjen a dokihoz krémet vagy gyógyszert neked is, mert mindkettőtöket kezelni kell!
19L
multkoz is ő akarja ugyhogy szerintem a felizgulással nem lehet baj itt vagy fertőzés lehet akkor vagy gomba.
Tőlem nem nagyon kaphatta el legalábbis több mint 1 éve együtt vagyunk és ilyen problémálya nem volt eddig még előtte meg nem közösült más barátjával.
nem tudom közre játszik-e hogy mostanába(pár hónapja) szivárog belőle valami barna szerű váladék mi lehet az ?
Valószínűleg van valami gond, mindenképp menjen el nőgyógyászhoz.
Amúgy simán elkaphatta tőled is (ezt csak azért mondom, hogy nem kell rögtön megcsalásra gondolni), úgy tudom, hogy van 1-2 gombafaj (nem mind) ami elkapható kb. ugyan úgy, mint a lábgomba.
Amúgy az is lehet, ha most kicsit legyengült az immunrendszere, akkor most jön elő egy korábban elkapott fertőzés, ami nem okozott eddig gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!