Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik jobban a fiúnak, ha szex előtt ő húzza le a bugyimat, nem pedig én magamnak?
Figyelt kérdés
2017. dec. 16. 00:42
1/10 anonim válasza:
Mert olyankor is meg tudja csodálni a szép kis pcsádat :P
3/10 anonim válasza:
Franc tudja, megmagyarázni nem tudnám, de nekem is jobban tetszik.
4/10 anonim válasza:
Lányként nekem is jobban tetszik, ha a pasi vetkőztet le, úgyhogy szerencse, hogy ez kölcsönös :D
5/10 anonim válasza:
Szeretem kicsomagolni az ajándékot.
8/10 anonim válasza:
Szerintem ez úgy jó, ha én levetkőztetem a lányt, ő meg engem. :) Ebből (is) lehet tudni, hogy mindketten akarjuk, és nem csak akarjuk, de teszünk is a dolog irányában valamit. Amúgy meg mindig jó érzés hozzáérni a másikhoz, pláne intim helyeken.
9/10 anonim válasza:
valamiért én is jobba szeretem. talán olyan ez mint amikor az ajándékos dobozról veszed le a masnit
10/10 anonim válasza:
Az a legjobb rész sztem,utána a lány már teljesen meztelen lesz,van benne valami varászs ahogy fokozatosan kerül le róla a bugyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!