Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon kicsi a mellem a barátom mondhatja szándékosan azt hogy neki nagyon tetszik? Vagy az is előfordulhat hogy nem hazudik és tényleg így is bejövök neki?
Ez elött volt egy kapcsolatom de hiában voltunk együtt egy évig én nem vettem le a melltartómat mert annyira rosszul éreztem magam hogy semmi mellem nincsen.
Új barátom akivel másfél hónapja vagyunk együtt ő jóindulattal “lerángatta” rólam a melltartót szex elött, ami nekem nagyon gáz volt és teljesen azt hittem ha megérzi/látja mekkora mellem van elmegy a kedve a szextől, de úgy tűnt sokkal jobban élvezte így hogy nincs rajtam a melltartó, hiába nagyon kicsi a mellem.
Fiúk ti eljátszanátok csak azért hogy tetszik nektek hogy a barátnőtök “örüljön” vagy lehet tényleg felizgatta ez is?
Egyébként ismerem a volt barátnőjét és neki is kb akkora a melle mint nekem.
18L
Szerintem tényleg tetszik neki :)
Ez csak a szöveg, hogy a nagy mellek a jobbak, de ez nem így van. Pl én is tökre szeretem a kis aranyos melleket.
Az én nőmnek is akkora hogy simán elfér a tenyeremben. Mint egy tinilánynak. Imádom, eszméletlenül beindít, szinte a felét be tudom szopni a számba.
Volt H méretű barátnőm, neki is szép melle volt de csak az elején volt érdekes. A picit nem tudom megunni.
Nekem nem tetszik, ha egy csaj lapos teljesen, akár szemből, akár hátul, a fenekénél.
De a leírás alapján semmi okod kételkedni szerintem, hogy a barátodnak bejössz így, ahogy vagy. Igen, vannak olyan fiúk, akiknek a kicsi mellek jobban tetszenek, bármilyen hihetetlen. ;)
Mondhatja és mondja is... ha csak meghúzni akar.
Komolyabb kapcsolatnál viszont nem célszerű hazudozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!