Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőmnek nem tetszik az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek nem tetszik az ötlet. Ha a pasitok ilyet kérne tőletek ti sem mennétek bele?

Figyelt kérdés

Nemsoká elutazunk, sziklás tengerpart, már sok olvastam a hely után, és vannak elég jó kis eldugott részek, ahol tényleg biztonságosan kettesben lehetnénk.

Ezt fel is vetettem neki mint ötletet, bár nem csak a nyilvános szexet, hanem azt a konkrét ötletet mondtam neki, hogy szeretném a fenekét is igénybe venni. De direkt módon. Ezt úgy értem, hogy előre készüljön mert tudni fogja, hogy az egyik napon ez fog történni. Tehát adjon magának beöntést még a hotelben, helyezzen fel magának egy plugot, és úgy menjünk el sétálni, aztán ahogy találunk egy csendesebb részt, ott történjen is meg a dolog:)

Majd miután kezelésbe vettem, sétáljunk tovább kicsit a helyen.. :)

Szerintem annyira mocskos lenne, hogy tudnám mikor megnézik más pasik, hogy én az imént éppen mit csináltam vele.. Teljesen rá vagyok erre kattanva.

De hát sajnos amikor vázoltam neki az ötletem akkor nem igazán lelkesedett tőle.. szóval, valószínű nem lesz belőle semmi.

Nem tudom más lányok hogyan vélekednek erről. Ez olyan nagy extra kérés lenne?

2017. nov. 21. 13:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy szoktatok análozni? Mert ha nem, akkor nem ez lenne a leg lazább szitu elsőnek, ha egyáltalán akar elsőt...

Amúgy én semmit sem ítélek el, felőlem az emberek análozzanak, bdsm-ezzenek, hánnyassák egymást és hugyozzanak egymásra, rendezzenek 10fős szexpartyt.. Stb. DE AZ ISTENÉRT!!! Ne szexeljenek nyílvánosan! Ott olyan felek is vannak akikkel ezt NEM beszéltétek meg és lehet, hogy NEM akarják látni... És akár mennyire is kicsi az esély, de megláthatnak, akár gyerekek is.

Hogy lehet valaki ilyen önző és felelőtlen?

Miért kell másokra kényszeríteni a látványotokat?

2017. nov. 21. 13:54
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Alapból mennyire szereti a barátnőd a popsiszexet?
2017. nov. 21. 13:57
 3/14 anonim ***** válasza:
50%
Te beteg vagy
2017. nov. 21. 14:03
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

A nyilvános szexszel részemről semmi baj, főleg egy ilyen helyen amit leírtál, egy idegen országban.

De az anált nem szeretem és soha nem is akarom csinálni. Tényleg, egyszerűen nem. És ő sem, ezt fogadd el.

24/L

2017. nov. 21. 14:05
 5/14 anonim ***** válasza:
64%

A nyilvános helyen szexeléssel nincs semmi bajom

Sőt..

Izgató. És nekem is volt benne részem egyszer-kétszer ;)

Simán lehet találni olyan helyeket, főleg külföldön, ahol szó szerint a madár se jár.

De ha a barátnőd nem akarja az anált, akkor ne erőltesd.

Sok nő, köztük én is, undorodik tőle. Sosem próbálnám ki, akármennyire divatos ez manapság.

2017. nov. 21. 14:10
 6/14 A kérdező kommentje:

Gyakoroljuk az anált, néha csak dildozunk, néha szexelünk is.. mikor mihez van kedvünk. számára ez nem probléma, vagy kényszer.. élvezi ő is.

Amikor csináljuk az úgy szokott lenni, hogy ő magától felkészül, és kéri, hogy tegyem oda is.. elvégre mégis csak az ő teste. :)

1-es ezzel részben egyetértek én is. Mert jogos amit írsz, de ezt is ki kell próbálni. :)

Az önzőség és felelőtlenség viszont szerintem más tészta.. a szex az egy természetes alapvető dolog.. az csak egy a társadalom által szült eszme, hogy mindenképpen a négy fal közé kell szorítani, és hogy ne tartozna másokra. Miért ne? Ha érdekel mást akkor nézze.. ha nem érdekli akkor meg nem fogja nézi :D direkt írtam, hogy egy eldugott, csendes helyet keresünk erre. Nem a városközpontban egy padon fogjuk csinálni..

2017. nov. 21. 14:10
 7/14 anonim ***** válasza:
30%

Én egy számomra külsőleg vonzó pasinak simán engedném az anált.

2. az idegen országban tengerparton eldugott helyen lévő szexszel sincs semmi bajom.

Simán, sőt, tök izgatna az egész, feldobná a szexuális életünket, stb.

Lehetne rugalmasabb a párod.

2017. nov. 21. 14:11
 8/14 anonim ***** válasza:
66%
áhhh, ahogy álmodoznak a srácok a merészebb dolgokról, de fogalmuk sincs hogyan teremtsék meg a helyzetet. classic
2017. nov. 21. 14:16
 9/14 A kérdező kommentje:
8, mire gondolsz pontosan?
2017. nov. 21. 14:19
 10/14 A kérdező kommentje:

Aki értékelést ad az csak azért ne pontozza már le a lányokat, mert nem szeretik az anált.. :D

Leírták a véleményüket és kész.

Köszi annak aki írt!

2017. nov. 21. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!