Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek nem tetszik az ötlet. Ha a pasitok ilyet kérne tőletek ti sem mennétek bele?
Nemsoká elutazunk, sziklás tengerpart, már sok olvastam a hely után, és vannak elég jó kis eldugott részek, ahol tényleg biztonságosan kettesben lehetnénk.
Ezt fel is vetettem neki mint ötletet, bár nem csak a nyilvános szexet, hanem azt a konkrét ötletet mondtam neki, hogy szeretném a fenekét is igénybe venni. De direkt módon. Ezt úgy értem, hogy előre készüljön mert tudni fogja, hogy az egyik napon ez fog történni. Tehát adjon magának beöntést még a hotelben, helyezzen fel magának egy plugot, és úgy menjünk el sétálni, aztán ahogy találunk egy csendesebb részt, ott történjen is meg a dolog:)
Majd miután kezelésbe vettem, sétáljunk tovább kicsit a helyen.. :)
Szerintem annyira mocskos lenne, hogy tudnám mikor megnézik más pasik, hogy én az imént éppen mit csináltam vele.. Teljesen rá vagyok erre kattanva.
De hát sajnos amikor vázoltam neki az ötletem akkor nem igazán lelkesedett tőle.. szóval, valószínű nem lesz belőle semmi.
Nem tudom más lányok hogyan vélekednek erről. Ez olyan nagy extra kérés lenne?
Én imádnék egy ilyen szitut, de nem vagyunk egyformák.
A barátnőd nem különösen lelkesedik az ötletért, s ahogy a szavaidból kiveszem nem az anál miatt, hanem a nyilvános szex miatt.
N
11, Ne legyen belőle sértődés, de nem egy nyelvet beszélünk.
12,13
A nyilvános szexre mondta, hogy ez "olyan izé"
ezt most nehéz érthetően leírnom.. mert mi sokszor fél szavakból is megértjük egymást. (már régóta ismerősök vagyunk)
Na meg, láttam az arcát miközben tálaltam az ötletet.. :D
Egyébként azt vélem benne felfedezni, hogy tart a nyilvános szextől, pedig amúgy incselkedős, és szeret középpontban lenni, jó ez nyilván szexnél más, és nem akarja magát mutogatni másnak miközben dugom.. :D
Abban azonban biztos vagyok, hogy izgatja a dolog, mert beszéltünk már erről korábban is.. csak ugye az még fantázia volt akkor.. most pedig le kellene győzni a "félelmeit".
Az anállal maximum annyi problémája lehet, hogy most kimondottan én kértem, nem pedig ő ajánlotta fel, vagy vezetett rá, mint ahogy itthon szokta.. szóval pszichésen lehet ez is más helyzet.
Azért is írtam ki a kérdést, mert láttam a reakcióját, és nem akartam erőltetni
Had eméssze kicsit a dolgot, aztán később még felhozom, de mivel engem megöl a vágy, és tényleg akarom, ezért muszáj voltam megkérdezni más nők hogyan vélekednek erről.
Remélem értitek.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!