Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az ötlet hogy hangzik, hogy úgy csábítom el a csajt aki tetszik nekem hogy karácsony napján beállítok mézeskaláccsal a farkamon?
Figyelt kérdés
nagyon szereti a mézeskalácsot szal gondolom rábukna2015. szept. 30. 22:20
1/30 anonim válasza:
Hát én jól tökön is rúgnálak!
2/30 RRR válasza:
fenomenális
csináld meg,ki ne hagyd
egy életre megfogod ezzel az egyedi és frappáns ötlettel!
3/30 anonim válasza:
Mennyire ismered? Milyen a viszonyod vele? Mit gondolsz, hogy fogadná? Ha jól miért várnál karácsonyig?
Személy szerint én egy perverz hülyének tartanálak, bocsi...
4/30 A kérdező kommentje:
hát azért a mézeskalácsnak mégiscsak karácsonykor van meg a varázsa
2015. szept. 30. 22:26
5/30 RRR válasza:
ja
csak ne a fater nyisson ajtót,mert letépi a farkad és a kaláccsal együtt megeteti veled karácsony alkalmából:DDDD
6/30 anonim válasza:
Egy puszit azért adnék rá mindenesetre köszönésképpen.
7/30 anonim válasza:
Egy szemét csicska lennél. Nem elég hogy szexuálisan zaklatod, egy ribinek tartod, aki egy mézeskalácsért bárkit lecummant, és még a karácsonyát is elk * úrod.
9/30 anonim válasza:
Pofatlannak fog tartani es ugy erzi hogy ezzel verig serted. Elvegre ez egy amolyan jelzes, hogy "jolvan te kis k***a, begb*****k azt' boldog karacsonyt. Erre vagy jo!"
10/30 anonim válasza:
Karácsonykor hideg van. Csak, hogy tisztában legyél vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!