Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Titeket mennyire zavarna, ha a fiú, aki tetszik nektek, azt mondaná, hogy nem szűz, de a szex közben látszana, hogy nem volt még dolga lánnyal?

Figyelt kérdés

2017. nov. 12. 13:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Hát nagyon zavarna. Ennyi őszinteséget sem érdemlek meg? Vagy ha ennyire nem bízik meg bennem, akkor miért fekszik le velem?
2017. nov. 12. 13:06
 2/14 anonim ***** válasza:
36%
Kerdezo: hazudj csak, hazudj.
2017. nov. 12. 13:08
 3/14 A kérdező kommentje:
Értem.Ezek szerint nem érdemes elmondani.
2017. nov. 12. 13:10
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

Nekem párom bevallotta hogy szűz, én meg pont h ezt nem akartam elhinni. Magas, izmos, helyes, népszerű, gazdag, sportoló, okos és vicces, a nők álma.

De a szemembe-bár csúnya ilyet mondani csak értékesebb lett, attól hogy szűz. Nagyon örültem a dolognak, és csak még jobbá tette az egészet :D

2017. nov. 12. 13:12
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező inkább mondj igazat
2017. nov. 12. 13:14
 6/14 anonim ***** válasza:
87%

"Ezek szerint nem érdemes elmondani."

Látom te sem állsz az értelmi szint felső fokán. Magyarul azt próbálnánk neked elmondani, hogy igenis el kellene mondanod, hogy te még szűz vagy.

2017. nov. 12. 13:26
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet hogy nem volt szűz, viszont nem volt nagyon tapasztalata vagy félénkebb lehet :)

Ha meg tényleg szűz volt akkor nem merte bevallani nehogy probléma legyen belőle.

Az őszinteség lenne a tiszta út, beszéljétek meg ha ez a téma érdekel téged. Hidd el ha szép nyugodt környezetbe megkérdezed el fogja mondani. Csak mond meg neki hogy nyugodtan mondja el, nem lesz semmi baj belőle. Idővel mindenki bele jön, lehet most még látszott hogy nem volt lánnyal de legközelebb meg már rutinos lesz lehet.. :)

Ez az én véleményem :D

18L

2017. nov. 12. 13:28
 8/14 anonim ***** válasza:
#7: Nem a csaj a szűz, hanem a pasi.
2017. nov. 12. 13:31
 9/14 anonim ***** válasza:
#8-as: ő szerintem úgy értelmezte, hogy egy csaj a kérdező...:D
2017. nov. 12. 13:48
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen én azt hittem egy lány kérdezi.. de ha fiú akkor bocsánat :D
2017. nov. 12. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!