Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves Férfiként inkább a fiatalabb lányoknak vagy a idősebb 40 feletti Nőknek udvaroljak?
Fiatal vagyok átlagos külsővel nem vagyok kitűnően vonzó de vissza taszító sem ,viszont a magam egy korú lányok válogatósak finyásak csak olyan fiúkal járnak aki külsőleg nagyon tetszik nekik ,viszont a 35-40 fölötti Nőknek már nem annyira számít a külső inkább a belsőt a lelki társat nézik egy férfiban ezért is szeretnék jobban megismerkedni egy 40 körüli Nővel csak az a kérdés hogy a éretebb 35-50 év körüli Nők szóba állnak-e 20 év körüli fiúval?
Melyiknek van nagyobb esélye egy nyávogos elkényeztetett fiatal válogatós finyás lányt elcsábitani vagy egy idősebb Nőt aki gyakorlatilag az Anyám lehetne?
Csakis idősebb!
A fiatal nőknek két dolog fontos: legyél top pasi és legyen a bőröd alatt is pénz. Manapság csak kétlábon járó ATM-et keresnek, akivel meg is lehet jelenni.
Egy korosabb, érettebb nő a törődést 1000x jobban meghálálja, és fele annyit nem kell neki "könyörögni" a szexért, mint a fiatal 3,14csáknak.
Én a huszonéves lányokra szavazok, pedig már 40 körül vagyok.
Mondjuk jól is nézek ki és bröm alatt is pénz van.
20 évesként 40 felettinek udvarolni? minek? ne nevettesd ki magad .... csak szólsz neki hogy mit akarsz ha van benne egy kis pedofil hajlam akkor azonnal szétrakja a lábát.
Elcsábítani egy 40 feletti nőt? Vicc kategória: ha tudja hogy kapható vagy ő fog elcsbítani téged, annyit se tudsz mondani hogy bakfitty és máris a lábai között találod magad.
De ebből hosszútávú komoly kapcsolatra ne számíts, Csak szexuális tárgy leszel ha jó vagy az ágyban. Ha gyengén teljesítesz akkor kuka. Nem sokat laca-facáznak.
Szexkapcsolatra inkább 40 körül, ha komolyabb kapcsolatot szeretnél akkor a korosztályodból.
Mondjuk nem minden fiatal lány pics@. Én 8 éve vagyok együtt a párommal. Egyetemen ismerkedtünk meg. Akkoriban alig volt pénze. Ő hamarabb végzett így hazaköltözött. Vonatoztunk majd 4 évet. Most két éve élünk együtt és még mindig imádjuk egymást, mostanra ő keres többet kb 3x mint én. De eleinte nem így volt. Így is úgy is szeretem.
27N
hat az az igazsag tenyleg a nok tobbsege ATM-et lat bennunk... ha van novered vagy akarmelyik korod beli unokatesod,legyen fiu v lany, jarkalj vele ismerkedj meg az o haverjaikkal es 1 ido utan talalkozol 1 lannyal is igy...
en a noveremet szekaltam mindig mikor ment a baratnoivel talalkozni hogy vigyen magaval... persze mindig azt mondta hogy nem mert "kicsi" vagyok meg hogy nem hozzam valok a baratnoi... azt ra szoltam hogy "neked nem mind1 ki van az agyamba es meddig ???" ezutan elmentem vele parszor, megismerkedtem az osszes baratnojevel es abbol 4 lannyal sikerult is eljutnom egy darabig :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!