Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aggódjak a nem kívánt terhessé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódjak a nem kívánt terhesség miatt?

Figyelt kérdés
A párommal 4 éve vagyunk együtt, gumival védekezünk de előfordul néha a megszakításos “védekezés” is. Egyszer véletlenül belém élvezett valmennyit és éreztem is. Elmentem a nőgyógyászhot tablettáért, utána meg is jött a menzeszem. Rá kb 2-3 héttel megint így szeretkeztünk és azt mondta hogy majdnem elment, de nem éreztem én sem és ő sem. Ennek volt 12 napja. A mensim mindig is sokat késett (2 heteket kb). Mindenfélét bemesélek magamnak(terhességi tunetek).. Teszt kimutatná? Illetve szerintetek aggódjak a nem kívánt terhesség miatt? Köszönöm és kérlek normális válaszokat adjatok. 20/l
2017. dec. 15. 13:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%

Ha Nem akarsz gyereket miért vagy olyan hülye hogy engeded Guminélkűl.

Éa majd ha 2 csík lesz a teszten pozitív lesz akkor itt fogsz sopánkodni

Felelőtlen vagy. És a Párodat se nagyon érdekli mi lesz veled mert Nem neki kell majd Abortuszra mennie vagy megszűlni a gyereket hanem Neked.

Ha érdekelné mi van veled. Felhúznà azt a k...va Óvszert

Addig jár a korsó a kútra amíg elnem törik.

Lehet hogy 19x csináljátok így és nem lesz gond. Denmajd 20. Alkalommal olyan jól fog sikerűlni ez a "védekezés" hogy az a 2. Csík csak úgy síkítani fog a teszten.

20 évesen lehetne több eszed. Főleg ha nagyon nem akarsz még gyereket.

23N

2017. dec. 15. 15:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát az esemény utáni rendesen felborítja a hormonháztartást, így inkább a nemre szavazok, de van esély rá.

Nem értem miért szoktatok megszakítást alkalmazni, ha a párod nem is jó benne és semmiképp nem akartok gyereket. Legalább naptármódszert lehetne mellé alkalmazni. De inkább a gumit javaslom vagy irass gyógyszert!

Mi egy évig védekeztünk megszakítással nem lett baba, a legjobb barátnőm kétszer csinálta másodszorra terhes lett. Szerencsére együtt vannak a párjával és 29 évesek.

A teszt az eset után 14nappal már kimutatja, főleg ha érzékenyebb.

2017. dec. 15. 17:03
 13/13 anonim ***** válasza:
57%

Természetesen aggódhat a terhesség miatt. Ugyanis lehetsz terhes.

De nyilván nem gond, hisz ha az lenne, akkor védekeznétek rendesen. De ti nem így tesztek, tehát minek kell itt kérdezni?

De nyilván ha most nem is, előbb-utóbb terhes leszel majd, de hát az már nem a mi bajunk.

Ja, hogy nem ilyen válaszokat vártál? 20 éves, elvileg felnőtt ember vagy. Tőled sem ilyen felelőtlen viselkedést várna el az ember, pláne a szüleid...

2017. dec. 15. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!