Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aggódjak a nem kívánt terhessé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódjak a nem kívánt terhesség miatt?

Figyelt kérdés
A párommal 4 éve vagyunk együtt, gumival védekezünk de előfordul néha a megszakításos “védekezés” is. Egyszer véletlenül belém élvezett valmennyit és éreztem is. Elmentem a nőgyógyászhot tablettáért, utána meg is jött a menzeszem. Rá kb 2-3 héttel megint így szeretkeztünk és azt mondta hogy majdnem elment, de nem éreztem én sem és ő sem. Ennek volt 12 napja. A mensim mindig is sokat késett (2 heteket kb). Mindenfélét bemesélek magamnak(terhességi tunetek).. Teszt kimutatná? Illetve szerintetek aggódjak a nem kívánt terhesség miatt? Köszönöm és kérlek normális válaszokat adjatok. 20/l
2017. dec. 15. 13:11
1 2
 1/13 Ramone ***** válasza:
100%
Aggodhatsz nem volt elég az első figyelmeztetés? Nem ... Akkor most jön a pulya
2017. dec. 15. 13:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Na most ennyi alapján annyit tudok mondani, hogy vagy terhes vagy vagy nem.

Tőlem aggódhatsz, de ez melyik esetben segít?

2017. dec. 15. 13:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hányszor kell még leírni, hogy ahhoz hogy terhes legyél nem kell bele élvezni a vaginádba.

Ha betették a péniszt, onnantól kezdve FOLYAMATOSAN megy be előváladék ami ugyanugy tartalmaz spermát mint az ejakuációval távozó ondó.

Ettől is ugyanúgy lehetsz terhes.

2017. dec. 15. 13:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezért a legnagyobb hülyeség a megszakításos módszer.
2017. dec. 15. 13:30
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Én pont így estem teherbe, kísérteties a hasonlóság... :(
2017. dec. 15. 13:36
 6/13 anonim ***** válasza:
73%

Még szép, hogy aggódjál!

Még tv reklámot is csináltak, hogy a megszakításos védekezés nem megbízható.

Nem hallottatok szexuális felvilágosításról?

Persze, ne használjatok gumit, ne szedjetek tablettát, ne kérjétek ki hozzáértő tanácsát, mer’ minek? Nagykorúak vagytok, ti mindent tudtok.

Aztán mikor már minden bizonnyal gyerek van a hasadban, akkor a gyakori kérdéseken tegyétek ki, véletlenül se vegyetek tesztet, vagy menjetek el orvoshoz.

Ezért szuper, hogy a mai fiatalok nem bírnak a pöckükkel és toszni kell minél előbb.

De a felelősség, a biztonság nem szerepel a szótárban.

Meg is érdemlitek. Csak hát a tanulópénz ebben az esetben igen magas.

Vagy a saját életed bacod el, vagy a szerencsétlen gyerekét, aki semmiről sem tehet. Csak két hülyegyerek felelőtlenségének következménye.

2017. dec. 15. 13:47
 7/13 A kérdező kommentje:
Na pont ilyen válaszokat nem kértem!
2017. dec. 15. 13:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
3-4. Vagyok. Szerintem én viszonylag korrekt választ adtam, a körítéssel most meg ne törődj...
2017. dec. 15. 14:08
 9/13 anonim ***** válasza:
26%

A teszt 1-2 hét után kimutatja....

ha megúsztad menj nőgyógyászhoz irass fel gyógyszert és 4-5. szem gyógyszer után már megszakitással csinálhatod az első levél után meg belédélvezhet a párod...

Szerintem többe kerül az óvszer mint a gyógyszer.

Gyerek koromba mindig addig csináltuk óvszerrel az aktuális parnteremmel amíg meg nem bíztunk egymásban. Se nekem se neki nem jó az óvszer. Mai gumikat nem ismerem 10 éve nem volt rajtam de azt tudom hogy most is egy réteg elválaszt a vaginától ami nem jó!

2017. dec. 15. 14:12
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
Ebből azt lehet a legjobban leszűrni, hogy milyen szinten vagytok felelőtlenek.
2017. dec. 15. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!