Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megszakításos módszerrel védekeznek, mik a tapasztalatok?
te vagy az aki hetente ezt a kérdést felteszi? mert nagyon sokszor feljön.
és kb mindig ugyanaz a válasz: hülye aki így csinálja!
tudom, te azt szeretnéd, hogy itt 10 ember is megmondja, hogy csak nyugodtan, semmi baj nem lesz belőle, hogy végre megmutathasd a párodnak, hogy "nalátod, mások is így csinálják" de erre sajnos várhatsz.
De van egy másik megoldás: manapság valamiért a fiatalok nagy része kezd a terméketlen kategóriába elmenni, egyre rosszabbak az eredmények, a sperma minősége, a megtapadás esélye, lehet Chernobyl a ludas, lehet a víz amit iszunk, de a tényen nem változtat.
Ha annyira gumi nélkül akartok szexelni, akkor menjetek el egy kivizsgálásra, lehet kiderül, hogy pl abszolút életképtelen a sperma, és akkor kedvetekre csinálhatjátok!
A szüleim 30 éve így védekeznek és 2 gyerekük lett, mindkettő akkoriban, amikor tervezték.
24/L
2-3 éven belül várható így a gyerek, de ez lehet akár az első hónapban is.
Ismeretségi körben is van ilyen.
mindenkivel igy csinaltam csak akkor lettem terhes mikor belem lottek.
pedig volt olyannal is kalandom akinek szinte folyt az elovalladek meg olyanok akikbol csopogott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!