Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esett valaki teherbe megszakításos közösüléssel, tapasztalatok érdekelnének?
Na és mi lesz a kicsi neve?
Sok boldogságot az anyasághoz! :)
Neve? egyszer a nemét kellene tudni :)
Én is alaposan utánaolvastam s nagyon kevés az esélye ha időben történt a megszakítás és nem követte több aktus, mint nálunk.
Zavaros, kizártnak tartja az apa
#5:
Ha védekezés nélkül volt a farka a hüvelyedben, akkor lehetsz tőle terhes, ez nem attól függ, hogy ő mit tart kizártnak és mit nem.
Szánalmas, hogy mennyi ostoba és felelőtlen ember van ...
Az ostobaság máshol kezdődik szerintem.
Felelőtlenségnek is akkor mondanám, ha baj lenne a terhesség ténye.
Nézd... előbb legyél tisztában a matematikai alapokkal!
A "nagyon kevés" és a nulla nem ugyanaz! A nagyon kevés azt jelenti, hogy párezer aktusból akad egy, ahol mégiscsak baba lesz a dologból. Ez az aktusonkénti ezreléknyi valószínűség tényleg borzasztó kicsi, de annyira azért nem, hogy figyelmen kívül lehessen hagyni. Te épp beleestél abba az egy ezrelékbe.
Ha pedig kizártnak tartja, kötelezni lehet apasági vizsgálatra.
Szóval neked nem baj, ha becsúszik egy gyerek egy olyasvalakitől, akivel először vagy együtt, és aki minden bizonnyal magadra hagy a kicsivel?
Te tudod... Nekem ez már bőven a felelőtlenség kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!