Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esett valaki teherbe megszakításos közösüléssel, tapasztalatok érdekelnének?
mit szeretnel megtudni? hogy magadnak vagy a baratodnak higgy?
nem a sztori zavaros, hanem amit irsz. egyszer voltatok egyutt, akkor gondolom, nem akarja a gyereket. kar arrol vitazni, hogy lehetseges-e, ami megtortent. inkabb arrol kezdjetek el gondolkozni, megtartjatok-e.
kiveve, ha nem csinaltal tesztet, csak ugy erzed, hogy terhes vagy, es most ezzel cukkolod a sracot.
Hogy megtartom-e egy percig sem volt kérdés. És elég erős is vagyok ahhoz h akár egyedül felneveljem. Nekem is korán meghalt az apám, mégse érzem úgy h bármivel kevesebb lennék másoknál, legalábbis nem emiatt.
Az érdekelt volna h volt-e már más is ilyen helyzetbe. S tényleg ilyen valószínűtlen a teherbeesés h nem tudja elhinni, azaz Ti elhinnétek
Nagyon sok ismerősömnek jött így össze (azóta egyedül nevelik 1 kivételével, akiknek így most jön a 3.baba :) ). Elég hozzá egy spontán peteérés és egy db kósza spermium. Van aki alapból nagyon termékeny mindig, elég kb ránézni és van akik ezt sokáig használják és amikor gyereket akarnak akkor derül ki hogy gond van ezen a téren egyikőjüknél/mindkettőjüknél.
Az sose számít hogy mikor van együtt és meddig az ember a másikkal, ha így lenne nem lenne szükség hatékony fogamzásgátló módszerekre. Az első másodpercekben is bejuthat a spermium. Ezt nem érzik a pasik és már úton is van.
Sőt van 1 ismerős akinek tabletta mellett sikerült, még megszakítás is volt mellé (benne volt az 0,1%-os hibaarányba) utána spirált kapott és emellett is megfogant a tesó, de elment a 8.héten. És egy akinek elkötés után jött az 5.baba! Hiba mindenhol van. Megszakításnál ez a % hatalmas.
"igy lettem terhes valakitol."
Valakitől. XD
Azért ez annyira szép, hogy dugunk, dugunk, aztán egyszer csak hopp, egy random valakinél épp becsúszik egy gyerek. :D
'azaz Ti elhinnétek'
attol fugg, ki mondja. kapcsolatot varsz tole?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!