Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Ti mit használtok a terhesség elkerülése érdekében?
Figyelt kérdés
Tehát óvszer, tabi, megszakítás, stb. ?
A korotokat is írjátok, s azt is hogy alkalmi kapcsolataitok vagy barátotok van e... Köszi!
2017. okt. 31. 20:32
2/9 anonim válasza:
Tabletta. 16 hónapja stabil párkapcsolatom van. Előtte gumit használtam.
3/9 anonim válasza:
Két éves kapcsolatban vagyok, óvszerrel csináltuk sokáig, nyáron kezdtem el tabit szedni, azóta natúrban, ill. ha van valami probléma, akkor kiegészítjük óvszerrel. A megszakításosban nem bízok.
20/l
4/9 anonim válasza:
Megszakítás vagy óvszer. Fogamzásgátlót nem akarok szedni.
21L
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
4. És nem vélsz a megszakításosnál, hogy befigyel egy baba?
2017. okt. 31. 20:42
6/9 anonim válasza:
#5 nem, az ilyesmire alapból is kicsi az esély, semmivel sem nagyobb, mint arra, hogy mondjuk kiszakad a gumi. Főleg úgy, hogy PCO-m is van, nem félek :D
7/9 anonim válasza:
Egy-két alkalommal használtunk gumit, de a barátomnak nem volt élvezetes. Aztán megszakításos módszert alkalmaztunk párszor, de ez még túl para volt, úgyhogy most már egy éve szedek tablettát. Több, mint két éve vagyunk együtt. 20 éves vagyok
8/9 anonim válasza:
Tabletta. Elötte kb 3 hónapig gumi volt.
Másfél éves kapcsolat
18
9/9 anonim válasza:
Ovszer, neha megszakitasos, ha olyan a helyzet. 2éves kapcsolat. 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!