Teherbe eshetett-e a barátnőm?
Figyelt kérdés
A párommal május 10-én voltunk együtt. Mivel egyikőnk sem szereti gumival csinálni megszakításos módszert alkalmaztuk. Előtte elmentem vizelni és jóval az orgazmusom előtt kivettem. Viszont most azaz 14-én a párom a hasát fejét fájlalja hányingere van. Ezen kívül más tünet nincs. Teherbe eshetett-e? Még nem szeretnénk gyereket egyikőnk sincs felkészülve se anyagilag se lelkileg. Mit kellen most tennünk? A korrekt válaszokat előre is köszönöm2014. máj. 14. 17:42
1/6 anonim válasza:
Persze, hogy teherbe eshetett. Megszakítás csak azoknak ajánlott, akiknek NEM baj, ha jön a gyerek.
2/6 anonim válasza:
Igen, teherbe eshetett.
Máskor hogy védekeztek? Vagy most először feküdtetek le?
3/6 anonim válasza:
Igen. De a tünetek nem jelentkezhetnek ilyen hamar. Legalább két hèt mire tüneteket érezhet.
Ha nem szeretitek akkor válasszatok más fogamzásgátlót. A megszakítás nem az.
4/6 anonim válasza:
Ha nem akartok gyereket VÉDEKEZZETEK! Egyikőtök sem "szereti" a gumit, hát van más is. Nem csak az óvszer létezik. Nem vagytok sehogy sem felkészülve egy babóra, akkor mért nem lehet normálisan védekezni? Húú, aki meg mindent megtesz azért, hogy picije szülessen ,annak meg nem jön, aki meg felelőtlen annak hopp sikerül, aztán meg jönnek az olyan kérdések "hogy megtartsuk a babát, mert nem készültünk fel rá" stb...
5/6 anonim válasza:
Nem esett teherbe...tünetek nem jelentkeznek (4nap alatt)legalább tizenpár nap kell a beágyazodásig.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mostantól használunk vagyis én óvszert. Egyébként eddig 5-ször 6-szor voltunk együtt mivel távkapcsolatban élünk és a találkozásokat is nehezen tudjuk megejteni és eddig is így csináltuk de ennyire még nem volt rosszul azt mondta. Most beszéltem vele evett csokit és gyümölcsöt és semmi fájdalma panasza nincs. Lehet hogy csak hirtelen rosszullét volt.
2014. máj. 14. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!