Van itt közületek olyan, aki menstruáció alatt eshetett teherbe?
Gratulálok a barátnődnek,nagyon okos!
Hogy ne eshetnél teherbe, főleg a 4.napon amikor már elmúlóban van.
Ha nem hiszed, a lányom az élő bizonyíték!
A ciklus bármelyik napján teherbe esehetsz, nyilván a valószínűsége nem ugyanolyan, de mondjuk ha 1 az ezerhez, hogy a 4. napon teherbe esel megnyugszol? És ha te leszel az az egy? Akkor az neked 100%. A legésszerűbb, ha MINDIG védekezel. A barátnődnek nem fáj, ha te teherbe esel. Az csak neked okoz fejtörést, neki nem.
Ha nem akarsz gyereket, védekezz. EZ azért nem olyan bonyolult.
NINCS olyan nap a női ciklusban, amikor kizárt a teherbeesés. Kevesebb és több esély van, de olyan nap, amikor biztosan nem eshetsz teherbe, nincs!!! Ez meg milyen aluliskolázott butaság, hogy "úgy is kijön minden a vérrel együtt???" Nagyon pontosan meg kell tanulni a női nemi ciklus működését és tájékozódni kell a fogamzásgátlási módszerekről, ha nem akarsz néhány héten/hónapon belül pozitív tesztet fogni a kezedbe! Vedd komolyan, mert több ember életét befolyásoló hibás döntések ezek. Információk:
A mi (tervezett) babánk 6. ciklusnnapi együttlétből fogant, picit még meg is volt a mensim.
Én a mensim utolsó (6.napján) estem teherbe.
Még volt akkor egy pici vérzésem.
Ma már 8 hónapos a lányunk.
Úgyhogy ebben ne bízz!A barátnőd meg jó nagy hülyeséget mondott!!
Mi 13 éve úgy védekezünk, hogy a menzesz alatt (5 nap) és utána 2-3 napig védekezés nélkül, majd bő egy hétig óvszer, utána mensiig újra szabadon. 3 terhességem volt eddig, mindet terveztük. Szóval, ha nagyon rendszeres a mensid, és évek óta megfigyelten mindig a 14. napon van ovuláció, akkor minimális az esély, de természetesen még így is előfordulhat, hogy hevesebb orgazmusnál spontán megreped egy tüsző... Azért ez viszonylag ritka.
Én a hőemelkedésemet is megérzem, már jól ismerem a testem, tudom mikor a legnagyobb az esély, de tény, hogy esély MINDIG van, még akkor is esélynek számít, ha 1:1 000 000... :) Csak óvatosan, ha még korai lenne a baba projekt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!